Drive-in bioscoop Brno heropent deuren voor filmliefhebbers

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Dit jaar biedt de Drive-in bioscoop in het expositiecentrum van Brno opnieuw een ervaring als uit Pomáda. Na het succes van vorig jaar besloten de handelsbeurzen van Brno, in samenwerking met het bedrijf Kletch, om de bioscoop op 13 april te heropenen en zo mensen een cultureel leven te geven, zelfs tijdens de anti-Coronamaatregelen.

In de autobioscoop gelden om veiligheidsredenen strikte regels. "In het geval dat er mensen uit verschillende huishoudens in de auto zitten, moeten de luchtwegen worden afgedekt volgens de huidige regelgeving (een mondmasker dragen dus)", aldus Jaroslav Bílek, woordvoerder van Veletrhy Brno. Tijdens de voorstelling mogen gasten hun auto niet verlaten of deuren of ramen openen. Bij de ingang van het complex kunnen bezoekers echter verpakte snacks kopen in de vorm van drive-in.

De organisatoren namen in het programma films op die door de pandemie een groot deel van de zendtijd verloren. De bioscoop presenteert bijvoorbeeld de film The Charlatan of Almost Perfect Secrets. Maar er zullen ook oude filmklassiekers zijn, zoals Pomáda of Pulp Fiction: Stories from the Underworld. Geïnteresseerden kunnen alleen online kaartjes kopen op de website van het Brno Exhibition Grounds.

bron: pozitivni-zpravy.cz
 
Bovenaan