Muziek Colours of Ostrava 17-20 juli 2019

Topic in 'Muziek, Film, Radio & TV' gestart door kuurgast, 10-10-2018.

 1. kuurgast

  kuurgast Donateur

  Roestig en beeldschoon: Colours of Ostrava 2019.

  Het kleurrijke industriegebied van Dolní Vítkovice vormt het decor voor Colours of Ostrava. Op het terrein gaan de podia schuil tussen kolenmijnen en werkinstallaties, en bestel je een hapje en drankje in overweldigende loodsen en warenhuizen.

  De indrukwekkende locatie is in 2017 bekroond met de Festileaks-publieksprijs en mag zich één van Europa’s mooiste noemen. In voorgaande jaren heeft het festival enorme stappen gemaakt. De line-up wordt keer op keer voorzien van een breder spectrum aan artiesten, grotere headliners en ook het aanbod in eten en drinken blijft zich uitbreiden. En dit alles voor een goede prijs. Naast muziek is de programmering voorzien van onder meer straattheater, debatten, workshops en intieme optredens. Kort gezegd: Colours of Ostrava is hét festival van nu en de komende jaren.
  Bron festival.travel/festivals/colours-of-ostrava.
   
 2. kuurgast

  kuurgast Donateur

  The Cure komt naar het festival Colours of Ostrava.

  De Britse new wave band The Cure is de eerste bevestigde headliner van Colors of Ostrava 2019.
  De band, gevormd door zanger en gitarist Robert Smith, speelde hun eerste show in 1978 en heeft sindsdien ongeveer 1.500 concerten uitgevoerd en 13 studioalbums uitgebracht. The Cure behoort tot de beste muzieklegendes, ze hebben generaties bands en muzikanten beïnvloed. Ook al vierden ze dit jaar het 40-jarig jubileum, ze worden gewoon niet ouder.
  Colours of Ostrava wensen geen betere en meer bekende band toe voor hun 18e festivaljaar, wanneer het festival 'volwassen' wordt. Het is een grote eer en een vervulde droom voor het festival. colours.cz/news.

  De 18e editie van Colours of Ostrava vindt plaats van 17 - 20 juli 2019. De organisatoren zeggen dat in totaal 120 bands uit de hele wereld op 21 podia zullen optreden.

  Op woensdag 26 september lanceerden ze de voorverkoop van vierdaagse tickets voor 2019.
  2019 prijs categorieën:
  89,39 EUR: eerste 9 000 tickets - uitverkocht
  101,63 EUR: 9 000 tickets - nu te koop
  113,88 EUR: 9 000 tickets
  130,2 EUR: tot het einde van de voorverkoop of 3390 Kč: bij de ingang van het festival (tenzij uitverkocht voorafgaand aan het festival)

  Vierdaagse VIP-tickets: 5990 CZK = 231.86 EUR
  De voorverkoop van Castle camp zal binnenkort bekend worden gemaakt.
  Bron colours.cz/about-festival.
   
 3. Ad Verschoor

  Ad Verschoor Donateur

  [​IMG]
  Colours of Ostrava 2019 presenteert Florence + the Machine

  [​IMG]

  Colours of Ostrava 2019 kondigt vandaag zijn tweede headliner aan. Niemand minder dan Florence + the Machine is volgend jaar te bewonderen op het Tsjechische festival.

  Met Florence + the Machine heeft het festival zijn tweede grote naam binnen. Eerder maakte de organisatie The Cure al bekend.

  Deze twee geweldige acts bieden een prima excuus om volgend jaar een keer naar Tsjechië af te reizen. Mocht je nog niet overtuigd zijn? In 2017 werd Colours of Ostrava bekroond met de Festileaks Award voor mooiste locatie.
  [​IMG]

  Florence + the Machine  De Britse band Florence + The Machine brak door dankzij het welbekende SXSW Festival. Festivaloptredens op onder meer Glastonbury en Reading & Leeds Festival waren het gevolg. Daarna ging het snel. Het debuutalbum Lungs, met daarop hits als ‘Kiss With a Fist’ en ‘You’ve Got The Love’, was een doorslaand succes. Inmiddels heeft de band drie studioalbums op zak met daarop een arsenaal aan meezingers. Het vierde album High As Hope zag eerder dit jaar het licht. Met een nieuwe tournee doet Florence onder andere Ahoy Rotterdam en het Antwerpse Sportpaleis aan. Eerder kondigde Rock Werchter Florence + the Machine al aan.

  Colours of Ostrava 2019
  Colours of Ostrava 2019 vindt plaats van 17 t/m 20 juli op het industrieterrein bij Dolni Vitkovice in Tsjechië. In 2017 werd deze plek bekroond met de Festileaks Award voor mooiste locatie. Met The Cure en Florence + the Machine heeft de organisatie al twee prachtige namen in huis. Tickets voor het festival zijn al in de verkoop. Tickets voor het hele weekend zijn te koop voor een prijs van € 102,-. Voor meer informatie kun je terecht op de website van het festival.

  Bron: festileaks.com
   

Deel deze pagina