Camping yachtclub - Cheb

Topic in 'West Bohemen' gestart door kees m, 19-08-2008.

  1. Camping yachtclub bezocht voor de 2e keer. Eerste keer was in 1996, stomtoevallig daar terechtgekomen. Drenice was vol en omdat ik toen niet kon keren, daar doorgereden. Aan het einde van de weg stond een slagboom. Er kwam een aardige mevrouw naar ons toe en die liet ons op de camping.
    Eenvoudige en zeer goedkope camping. Plaats voor een kleine 15 caravans en wat tenten. Stroom is aanwezig. Toiletgebouw ook schoon. Douchegelegenheid is aanwezig. Helaas geen eetgelegenheid of bar. Gelukkig is er in de buurt eetgelegenheid genoeg. Het hoofdgebouw is alleen voor leden van de yachtclub. Wel zeer vriendelijk en zolang je je normaal gedraagt, een perfecte plek om te kamperen. Eventueel is er zelfs slaapgelegenheid in het hoofdgebouw op verzoek. Je kan direct het water in. Bootjes toegestaan, echter zonder benzinemotor. Logisch want het water wordt ook gebruikt als drinkwatervoorraad.
    Afgelopen zaterdag daar overnacht in een 2-persoonskamer, wel harde bedjes. Kosten waren 200 kronen voor 2 personen. Wordt uitstekend in het duits te woord gestaan.
    Volgend jaar ga ik daar beslist weer heen.
     

Deel deze pagina