Camping Na Venkove

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Pelhřimov

Donateur
vanavond (22-8-2015) op NPO 1 - 21.25-22.25 uur

10 JAAR IK VERTREK


Ik Vertrek bestaat tien jaar! Dat wordt gevierd. In een speciale jubileumreeks blikken bekende fans terug op de meest spraakmakende verhalen.

Richard Groenendijk kijkt trouw en leeft gewoonlijk volop mee. Zoals met de familie Hoek uit Heemskerk.

De wens om altijd samen te zijn met elkaar én hun drie volwassen zoons was de belangrijkste motivatie voor Corrie en Jan om naar het Tsjechische Luze te vertrekken. Acht jaar later is de grote vraag of de doorstart gelukt is.

bron: teletekst
 

kuurgast

Donateur
Hoe gaat het nu met de familie Hoek?

(Uitzending 22 augustus 2015) Hallo allemaal, Toen we begin 2015 werden benaderd door Ik Vertrek hoefden we niet lang na te denken om nogmaals mee te doen en ons verhaal verder te vertellen. Wat is er veel gebeurd sinds de laatste opnames in 2007.

Het grootste nieuws is dat 2 van onze zoons, Maikel en Patrick hebben besloten om ook naar Tsjechië te verhuizen en samen met ons de camping verder uit te bouwen. Onze 3 appartementen worden niet meer verhuurd omdat wijzelf daar nu met zijn allen gaan wonen. Maikel en Patrick krijgen ieder hun eigen appartement.

We hebben het afgelopen seizoen zeer veel reserveringen gehad, een topjaar !
Niet alleen onze huuraccommodaties maar ook onze plaatsen voor eigen kampeermiddel werden zeer goed bezet. Door de vroege boekingen van onze 7 toercaravans met extra grote voortenten 11 vouwwagens en 3 bungalowtenten en natuurlijk de kampeerplaatsen, kunnen we een overzicht bieden met kinderen die zeker aanwezig zullen zijn.
De pagina heet vakantievriendjes. We kunnen ons nu een echte kindercamping noemen.

De tropische temperaturen die wekenlang boven de 30 graden uitkwamen maakten de werkzaamheden wel zwaar voor ons, maar de gasten hadden het ideale vakantieweer.

Ons succes is echter niet vanzelf aan komen waaien. Het zijn tropenjaren geweest waarin we hard hebben gewerkt en al ons verdiende geld, zowel zakelijk als privé, weer in de camping hebben gestoken.
De afgelopen winters heeft Jan gewerkt in Nederland, maar dat is nu voorbij.
Samen met onze zoons gaan we hard aan het werk om de diverse losse eindjes af te maken en onze camping nog verder te optimaliseren en wellicht wat uit te breiden.

Corrie gaat al een paar jaar gebukt onder allerlei overgangsperikelen en Jan is nog steeds erg moe na een heftige hersenvliesontsteking eind 2014. Echter de vele positieve reacties van onze gasten en de vele complimenten maken alles meer dan goed.

Om onze droom compleet te maken zoeken Maikel en Patrick nog ieder een leuke vrouw die samen met ons het avontuur aan willen gaan en dan is het plaatje is compleet. We hebben onze plek gevonden in Radim. De lokale Tsjechen zijn vriendelijk en behulpzaam en van de gemeente krijgen we alle medewerking bij onze plannen.
We zijn dankbaar voor alles wat we hebben bereikt en alle hulp die we daarbij hebben gekregen, ook van gasten en dat Jan nog de gelegenheid heeft gekregen om in de wintermaanden te kunnen werken in zijn oude beroep.
Vol trots kunnen we over de camping kijken en genieten van alle rondrijdende skelters met lachende kinderen, terwijl de ouders eindelijk vakantie kunnen vieren.

In 2007 hebben we nooit kunnen bedenken dat dit het uiteindelijke resultaat zou zijn. Wat is het een mooie camping geworden. Ons eigen ontwerp en de inzet van het hele gezin.
Ook Eric komt ieder jaar een paar weken klussen.

We gaan vol vertrouwen aan de gang voor seizoen 2016 !
Bron avrotros.nl/ikvertrek.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Corrie en Jan ik heb genoten van de uitzending en we wisten op het forum wel dat het goed ging met de camping in Radím , maar het was mooi om alles wat jullie opgebouwd hebben samen met de jongens te zien op tv.
:toppie: Als ik een hoed had zou ik die voor jullie afnemen. :beleefd:
Heel veel geluk verder samen in Tsjechië.
 
Geïnteresseerden,

Wegens medische redenen hebben wij besloten om onze camping te koop te zetten. Het gaat ons erg aan het hart, maar het is onmogelijk om dit nog lang vol te houden. We hadden nog zoveel plannen. We hebben nog geprobeerd om ons kop in het zand te steken en positief door te gaan, maar we moeten realistisch zijn. Eerlijk naar onszelf en onze gasten. We willen niet wachten tot het echt te zwaar wordt. We willen graag nog in staat zijn om de nieuwe eigenaar te helpen om alles zich snel eigen te maken. We gaan verkopen via Czechhome die de advertentie aankomende week op de website zal plaatsen. Momenteel staat de advertentie op de website van camping-te-koop.com. Voor iemand die een camping zoekt is dit een mooie kans.

Wij bedanken iedereen voor steun en interesse en we hopen dat er snel een andere eigenaar is die vol goede moed verder gaat om deze mooie plek verder te ontwikkelen tot een super camping!

Jan en Corrie Hoek
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan