Camping Na Stare Papirne - Dobronice U Bechyne

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Kijk eens op onze website www.nastarepapirne.com

Onze camping ligt in Zuid Bohemen. De Tsjechen vinden het zelfs de mooiste omgeving van Tsjechië. Vlakbij diverse bekende plaatsen, veel natuur en cultuur in de omgeving. Op zo'n anderhalf uur van Praag. In het bos en aan de rivier de Luznice. Honden zijn welkom bij ons.
 
Qua Nederlanders hebben wij ook minder bezoek, vooral van "aanwaaiers". We zien in de buurt trouwens zowiezo een stuk minder Nederlandse auto's rijden.
Maar gelukkig zijn wij niet alleen afhankelijk van Nederlanders, de Tsjechen weten ons steeds meer te vinden.
 
Ja we hebben kinderen.
En het zijn er inmiddels meer geworden.
Maar die gaan niet mee op vakantie.
We komen met zijn tweeën de auto en de caravan.
En we komen om enkele dagen samen met vrienden door te brengen die dan al op de camping staan.
Ze hebben een zoon mee van 17 jaar.
 
Hallo allemaal.
Wij gaan dit jaar voor het eerst naar deze camping en het lijkt ons helemaal leuk. We zijn er in de periode van 8 tot en met
22 augustus. We komen met onze kinderen. Een dochter van 14 en zoon van 12 jaar. Zijn er in die periode meer kinderen van deze leeftijd??
 
Heerlijke camping bij Hetty en Harry!
Geweldig mooi stuk door het bos heen en dan aan de rivier, waar je heerlijk in kunt zwemmen, ravotten en noem maar op! Een echte camping voor echte kampeerders!
Heerlijk eten in het restaurant, altijd staan Hetty en Harry voor je klaar en het mooiste is dat het echt een mix camping is, want de Tsjechen maken er ook veel gebruik van en dat maakt het dubbel zo leuk!
Honden zijn welkom en voor kinderen is het ook erg leuk! In de avond zelf een vuurtje stoken of met vele om een groot kampvuur heen gaan zitten is ook erg leuk.
Wij vinden de omgeving erg mooi, heerlijk om te wandelen, kortom echt een aanrader!

Groetjes Daane
 
Heerlijk weekendje op de camping van Hetty en Harry geweest. Wat een aardige gastvrije relaxte mensen. Zelfs als het erg druk is, nemen ze de tijd voor je.
De camping zelf is erg fijn, alle faciliteiten zijn schoon en zien er goed uit. Wij verbleven in een trekkershut en dat was goed te doen met onze 2 honden. We hebben wel voor 100kc per dag een koelkastje gehuurd (wat een fijne mogelijkheid is).
Heerlijke omgeving en fijne plaats voor zowel honden als mensen.
Onze Tsjechische vrienden waren zeer tevreden en we komen hier zeker weer terug met de groep. Het was van beide kanten goed bevallen.
Wat vooral erg opvalt, is de leuke nostalgische manier waarop ze alles ingericht hebben, prachtig...
Hele grote pluim...
Hieronder wat foto's, van de groep (we hadden een fijne zaterdagavond, (kampvuur, worstjes, ik heb wat gitaar gespeeld en natuurlijk bier)...

IMG-20170625-WA0017.jpg IMG-20170625-WA0024.jpg IMG-20170625-WA0026.jpg IMG-20170625-WA0027.jpg IMG-20170625-WA0028.jpg IMG-20170625-WA0029.jpg IMG-20170625-WA0030.jpg IMG-20170625-WA0031.jpg
 
Bovenaan