Camping gezocht, ook leuk voor tieners

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Wij willen weer eens naar Tsjechie, we zijn jaren terug er geweest met de tent, en nu met caravan. 2 tieners, 14 en 16 jaar oud bij ons. We willen geen camping met vermaak, maar wel met zwemwater of iets anders voor de kinderen.
 
Fijn dat jullie zo meedenken. Ik heb de sites bekeken en zal deze apart zetten.
We rijden met een caravan, dus de reis moet in 2 etappes, gezien de afstand. We hebben vakantie vanaf het moment dat we wegrijden, dus dat komt goed. In Tsjechie willen we (waarschijnlijk) rondtrekken.
 

anancoma

† In Memoriam
Ik wil aan dit rijtje graag Camping 2000 toevoegen. Deze camping ligt onder de Jested een berg aan de Zuidkant van de stad Liberec.
Goede camping met nederlandse eigenaren. Mijn kinderen zijn van de zelfde leeftijd en hebben er afgelopen zomer een heerlijke vakantie gehad.

http://www.camping2000.com/

Groeten Andre :zwaai:
 
Wij adviseren ook camping Frymburk voor de jeugd is er in de omgeving veel te doen . Karten Paintbal Schieten en in het dorp is een heel leur cafeetje voor de jeugd (jeugdhonk) en veel plaatsen waar je goedkoop kleding kan kopen.
 
Wij zijn 6 jaar achtereen op camping Straznice geweest.

http://www.camp-straznice.cz/

Afgelopen jaar maar een weekje, ondanks dat we een eigen optrekje hebben in Tsjechië. Dit hebben aan onze zoon (bijna 14) beloofd na de aankoop daarvan. Hij gaat al zoveel jaar met veel plezier naar deze camping, wij ook trouwens! Voor de oudste van jullie, de jongste kan ook mee, is er op dit moment veel te doen in het dorp, wat nog geen 10 minuten lopen van de camping is. In het dorp zitten vele goede restaurants, die je lopend kunt bereiken.

Er is vlakbij een kartbaan en een terrein waar je kunt paintballen.
We zijn 2 jaar achter elkaar wezen paintballen, met meerdere mensen van de camping. Was erg leuk!
 
Bovenaan