Camping de Sprookjesmolen - Dolní Kalná

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Camping de Sprookjesmolen (in het Tsjechisch Autokemp Pohádkový Mlýn) is een kleinschalige camping met 25 kampeerplaatsen, gerund door Nederlandse eigenaren. De camping is centraal gelegen en heeft heel veel tips voor activiteiten voor fietsers, wandelaars en gezinnen met kinderen in zowel het Boheems paradijs, Pod krkonose als het Reuzengebergte.

We zijn in 2012 geopend en hebben dus gloednieuw sanitair. In de gezellige bar is iedereen welkom voor een drankje of een praatje. Een grote beek stroomt achter de camping langs. Natuurlijk is er een kampvuurplaats waar op z'n Tsjechisch een worstje gebraden kan worden. In de activiteitenruimte is het goed toeven voor de jeugd en het zwembad en het kinderdoolhof houden de kleinere kids bezig. Bij voldoende belangstelling worden er ook leuke activiteiten georganiseerd.

De buurtwinkel in het dorp ligt op 5 minuten rijden en het restaurantje op loopafstand. Op 5 minuten rijden bevindt zich het mooie gemeentelijke buitenzwembad.

Onze website: www.vakantietsjechie.cz

tn_advertentie en website.JPG tn_P1030996.JPG tn_P1070667.JPG tn_P1040781.JPG late uurtjes.JPG handjes in de lucht.JPG
 
frikandellen of kroketten komen eten op woensdagavond kan inderdaad ook voor liefhebbers die niet bij ons kamperen. Wel graag min. een dag van te voren even een e-mailtje of sms-je sturen zodat er voor iedereen genoeg verse broodjes en ingrediënten zijn (dit om teleurstellingen te voorkomen).
 
Bovenaan