Camperpech Reuzengebergte

Topic in 'Kamperen' gestart door francorius, 24-06-2013.

 1. Wij zitten met camperpech in het reuzengebergte, nu het aan het regenen is komen we tot de ontdekking dat het dakraam boven ons bed beetje lek is, gevolg een nat bed!

  Helaas ben ik de taal niet machtig genoeg, heeft iemand voor mij info waar ik het dak opnieuw kan laten kitten? evt waar ik kit kan kopen en hoe ze dat in tsjechie noemen.

  Hopelijk kan iemand me op weg helpen

  Groeten Frank
   
 2. Waar zit je in het Reuzengebergte? Misschien kunnen we je helpen.
   
 3. lol. in vrchlabi zit tegenover het busstation een automaterialenwinkel (geel gebouwtje).
   
 4. in trutnov heb je de obi
   
 5. Wij zitten op autokemp in Spindleruv Mlyn
   
 6. Als je contact opneemt met de campingbaas, dan kan hij je misschien verder helpen.
   
 7. Dus Vrchlabi is het handigst want in spindl is nix.
  Er zijn meerder auto servis (open, range rover) net voor je Vrchlabi in rijdt, maar ik denk dat dat wat financieel pijnlijk wordt. Dus ik zou richting Trutnov rijden. Je rijdt dan door het dorp, na het bruggetje voorbij de Lidl, bij de rotonde rechtdoor en gelijk aan de rechterkant is de auto-onderdelenshop.

  In Jilemnice is een ietwat grotere Tesco die ook wel kit in hun assortiment hebben.
   
 8. De Tesco in Jilemnice is maar een heel kleintje, dus of die dat hebben......
  Kun je droog slapen vannacht?
   
 9. Kijk, zoveel aangeboden hulp! Dat vind ik zo mooi van dit forum!:top:
   
 10. Vodnik

  Vodnik † In Memoriam

  en ik heb je nog via camperforum geantwoord!

  Gebruik wel de juiste kit (butyl kit), als je die niet kan vinden neem dan duct tape en plak de randen dicht. Gebruik wel de goede tape, van tesa bjivoorbeeld, geen "eigen merk" er zit veel kwaliteitsverschil in.
   
 11. Bedankt allen voor de antwoorden, we gaan morgen naar Trutnov de obi opzoeken, ik kijk naar kit en duct tape, zal een noodreparatie worden of afplakken met duct. Over een weekje of 3 thuis netejes opnieuw kitten. Tenzij ik nog een adres vindt waar ik opnieuw kan laten kitten

  De mevrouw van de camping was overigens heel behulpzaam maar kon ons uiteindelijk niet helpen.

  Kent iemand Camping Market in Lomnice nad Popelkou? hebben ook een www maar geen idee of ze me ook kunnen helpen met de camper.

  wordt vervolgt
  Frank
   
 12. Vodnik

  Vodnik † In Memoriam

  butyl kit zal niet makkelijk gevonden worden. duck tape van tesa houdt het met gemak die drie weken! Zeker geen siliconenkit gebruiken, daar krijg je later problemen mee als het weer definitief gekit moet worden. Ik heb nog voor je gezocht of er in de buurt van Vrchlabi een camperservis zit maar die niet gevonden, ook niet aan de duitse kant (dan is Zinke in Ebersbach de dichtst bijzijnde camper service).
  Wat taal betreft, ik elke bauhaus / obi / baumax / hornbach is altijd iemand te vinden die duits of engels spreekt.
   
 13. Vodnik

  Vodnik † In Memoriam

  Als je nog van plan bent Praag aan te doen kan je dakraam laten repareren bij Hykro (www.hykro.cz) Vraag dan naar pan Miroslav Prokop, hij spreekt goed duits (en doe 'm de groeten van ide Holandian van de carado met hagelschade :top:) Praag is goed te bezoeken, in het centrum weinig last van waterschades.
   
 14. Dan zit er niets anders op dan een overdekte plek te zoeken, of te maken met wat plastic .
   
 15. De camping market in Lomnice is verhuisd naar Liberec. Succes !
   
 16. denk er wel om dat als de zon weer goed gaat schijnen, ducktape inbrandt in de lak en daar word je ook niet vrolijk van.
   
 17. Wij hebben gasten die daar vandaag naar toe zullen en volgens de website was het nog steeds in Lomnice. Weet jij het adres in Liberec?
   
 18. De camping market was nog gewoon open in Lomnice.
   
 19. vanmorgen afspraak gemaakt bij Hykro, kunnen helaas pas morgen ochtend terecht. Heb met tape zo goed mogelijk afgeplakt, affijn is nog 1 nachtje. Overigens hebben we tot 7 uur vanmorgen droog gelegen, wat een weer vannacht.

  greetz Frank
   
 20. Vodnik

  Vodnik † In Memoriam

  Wees blij dat je naar Praag gaat, want in krkonosse wordt heel veel regen verwacht!
  Jammer dat ik niet in Praag ben, anders was ik bij je langsgekomen (zit zoals gewoonlijk in Jirikov).
  Weet je hoe je er moet komen? Rijd niet door de stad maar neem de weg rond praag (R1 / E50) en dan afslag 19, einde van de afslag links en na 50 meter weer links. Tussen 12.00 en 13.00 uur hebben ze pauze en gaat het hek dicht!
   

Deel deze pagina