Camp Lodin - Nechanice

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

spookycat

† In Memoriam
Een piepklein dorpje, een winkeltje met dagelijks verse broodjes en een hospoda, voor de rest kan je het elders lezen, zie de hint van punk.

Voor ons en nog anderen was het er super, maar ieder z'n ding. :zwaai:
 
We zijn nu een paar dagen op Kemp Lodin. Gratis wifi, maar jammer genoeg niet op de hele camping goed bereik. Hoe dichter je bij de receptie staat, hoe beter.

Vanaf zondag tot aan vandaag mooi weer gehad: 20-28 graden en maar 1 bui 's nachts. Maar vandaag is het petweer.

Het zwembad is mooi én om 17.00 uur kun je aquazorben. Dat is in een plastic bal over het water: 50 kronen voor 5-10 minuten; langer gaat niet i.v.m de hoeveelheid zuurstof in de afgesloten bal. Volgens onze dochter ben je ook bekaf na die tijd. Het lijkt makkelijker dan het is.

De camping oogt vrij nieuw en is inderdaad redelijk rustig. Helaas heeft de plaatselijke "Hruska" om 10.00 uur geen rohliky's meer... Tja wij willen uitslapen op vakantie, dus dan maar brood van gisteren.

Gisteravond kampvuur gemaakt in het speciale prieel, waar een hoge bbq-bak staat waarin gestookt mag worden. Hout is verkrijgbaar bij de receptie voor 40 kronen. Na het vieze rooster verwijderd te hebben, hebben we een vuurtje gemaakt. Voor kampvuur is de bak wat hoog en zit je er te ver vanaf. Wel hebben we lekkere tosti's boven het vuur gemaakt met ons tosti-ijzer.

Straks maar even winkelen in een overdekt winkelcentrum in Hradec Kralove... Futurum, is leuk, aldus elders op het forum.
 
Bovenaan