Camp Bitov

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Camp Bitov is uitermate mooi gelegen in een diepe kloof . Men spreekt er uitstekend Engels is zeer vriendelijk het sanitair word goed schoon gehouden en er is een stortplaats voor chemische toiletten bij het witte gebouw midden op de camping. Buiten enkele niet voor auto's toegankelijke velden zijn er een twaalftal door heggen omzoomde staanplaatsen en beschikt de camping over WiFi. Je kunt er redelijk eten maar verwacht geen culinaire hoogstandjes. In het Restaurant (na Spici) verderop buiten de camping is het eten wat dat betreft een klasse beter.
Het is een nette camping met net sanitair. Er zijn wel weinig douches (muntje=4 min) 3 m & 3 vr plus 2 invalidedouches. Geen spiegels boven de wasbakken en ook geen warm water. In het nieuwe toiletgebouw naast het zwembad zijn er zowel voor mannen als vrouwen 4 nette douches beschikbaar enkele wasbakken met w/k water alsmede enkele toiletten. Kreeg de indruk dat deze ook door de bezoekers van het zwembad en het meertje gebruikt werden. Aan de buitenzijde van het hoofd toiletgebouw zijn er magnetrons en elektrische kookplaatjes beschikbaar ook is er in een aparte wasruimte wasmachine aanwezig.
Op de camping is verder een levensmiddellenwinkeltje, souvenirwinkel en een ijs en wafelwinkeltje. Verder beschikt de camping over een pizza afhaal (vers gemaakt) een restaurant, een terras en bij het meer/rivier een coctailbar. Deze staat naast een op de kant getrokken boot die ook als terras dienst doet.
Je kunt vanaf de camping enkele malen per dag de boot nemen om naar het slot Bitov of naar Vranov te varen (1 uurtje)
s'Morgens drijft er als er weinig stroming is groene alg op het water maar die verdwijnt snel.

groetjes
ad
 

kuurgast

Donateur
Zie de foto's op de website.
Is er al eens iemand naar de mini ZOO geweest op de weg naar het kasteel?
oteviraci-doba.jpg
 
Hallo Forumleden,

Ga er nog mensen naar Camp Bitov dit weekend. Wij zijn aan het twijfelen of naar het Reuzengebergte of vanwege het weer naar Bitov.
We hebben een zoon van 12 en die vindt het toch leuk als er ook nederlandse jongeren zijn.
 
Dank je wel Luckydancer,\
Hadden net besloten om naar euro air camping te gaan. En ga nu toch weer twijfelen.
HOe is het weer daar en blijft het redelijk goed volgende week. Hier geven de weerberichten allemaal verschillende cijfers aan.

groetjes
Anselina
 
Dank je wel Luckydancer,\
Hadden net besloten om naar euro air camping te gaan. En ga nu toch weer twijfelen.
HOe is het weer daar en blijft het redelijk goed volgende week. Hier geven de weerberichten allemaal verschillende cijfers aan.

groetjes
Anselina
hoi Anselina
Tot en met zaterdag heel mooi weer daarna bewolkt en onbestendig
kijk op weer online of pocasi (tjechie's weerbericht)
volgende week is het minder.
Inham meertje word iedere dag leger en veel algen.
gelukkig zwembad erbij
groetjes
 
Mini Zoo was inderdaad MINI wel leuk voor kleine kinderen.
Indien je bij na Spici gaat eten kun je daar ook een leuke verzameling kleine dieren rond zien lopen is ook leuk voor jonge kinderen. Zelf ouderen staan er regelmatig naar te kijken.
Pocasi geeft ook weer per plaats
groetjes
 
Afgelopen zaterdag een nacht in Bitov geweest.
We hadden een bungalow gereserveerd twee weken vanaf zaterdag, maar er was een fout gemaakt. Bij aankomst kregen we te horen dat de reservering vanaf zondag was, die ene nacht konden we slapen in een klein blokhutje, wel met extra bijbetaling. OK, op zich niet zo'n probleem. Bedrag voor een nacht gepind bij receptie. Voor de bungalow hadden ze geen vooruitbetaling laten doen en de inschrijving en betaling zouden op zondagochtend geregeld worden.

We hebben even rondgekeken op de camping, vreselijk druk, tenten en caravans zeer dicht op elkaar, 'winkeltjes' stelden niks voor, typisch van die toeristen kioskjes maar geen echte camping-winkel.
Toen zochten we een geldautomaat. Blijkt dat de dichstbijzijnde in Vranov (20km) of Znojmo (30km) zou zijn. Eerst naar Vranov, geen geldautomaat, opgeheven; toen naar Znojmo. Da's een grote stad dus geldautomaten zat.
Ondertussen wel uitvoerig kennis gemaakt met de zeer slechte binnenwegen in dat gebied. Om van en naar de camping te gaan moet je telkens over minimaal 15 km bergweggetjes met gaten en hobbels.
Al met al hebben we besloten om maar niet te blijven, de bungalow-reservering is gecancelled (handig zonder vooruitbetaling!) en we zijn naar Eurocamping Bojkovice vertrokken. Daar was nog een chaletje vrij.
 

kuurgast

Donateur
Vervelend begin van jullie vakantie.
Vreemd dat die automaat in Vranov er niet meer is want mapy.cz geeft wel een automaat aan van de Fio-bank to het gemeentehuis. Andere automaten het dichts bij de camping zijn in Jemnice, okres Třebíč.
 
Bovenaan