Boerenmarkt in Trutnov

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Elke zaterdagochtend is er in Trutnov Poříčí, vlakbij de kerk, een boerenmarkt van 7 tot 11 uur. Deze zaterdag staan ook Russalka en Doma er met hun prachtige zelfgekweekte vaste planten.
Als je plantjes nodig hebt is dit je kans, en om de prijs hoef je het niet te laten. Kom je langs en heb je nog lege plastic plantenpotjes over, neem die dan alsjeblieft mee.
Voor meer informatie kun je een pm sturen naar Russalka.
 
Ook wij komen graag op de kleine en zeer diverse markt met biologisch rundvlees uit de voet van het Reuzengebergte, traditionele kazen, brood, Poolse groenten en natuurlijk de Tsjechisch/Nederlandse planten van één van de forumleden. De planten doen het hier erg goed en hebben ook de winter en de sneeuw in mei overleefd.

Leuk om even naar toe te gaan, maar kom niet te laat, want tegen de tijd dat wij daar meestal aankomen (rond een uur of tien) zijn veel producten al uitverkocht.
 
Via via hoorde ik dat er (forum?) mensen zijn die ons gemist hebben afgelopen week op de Boerenmarkt in Trutnov.
Als iemand wil weten OF we er staan en met welk assortiment planten, stuur dan even een PM, want we staan er lang niet iedere week. We zijn 'maar' amateur, dit is een uit de hand gelopen hobby, die erg leuk is, maar veel tijd vraagt.
 
Bovenaan