B&B Pension Bed and Breakfast Vysneny dum - Javornik

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Hallo allemaal,

Sinds 2004 hebben wij dit pension in ons bezit, we hebben al vele vakantiegangers mogen ontvangen in dit Droomhuis (Vysneny Dum) in Javornik obec Rudnik. Wij zitten in een zijstraatje van weg 14 die loopt van Mlade Buky naar Vrchlabi.

terras (2).jpg

Wij verhuren Vysneny Dum ook aan groepen als groepsaccommodatie en inmiddels hebben wij alweer enkele jaren onze vaste gasten die het hele huis huren voor de wintersport. Maar ook voor weekenden hebben wij onze Tsjechische en Duitse groepen die een weekend naar het Reuzengebergte komen.

Er is zowel in de winter als in de zomer veel te doen hier in de buurt. In het pension ligt een uitgebreide map waar zowel alle skimogelijkheden als alle zomerattracties in staan. Ook op onze website staan wat mogelijkheden.

gehelehuiswinterachterbomen.JPG

In de zomer hebben wij nog plaats voor Bed and Breakfast-gasten of voor gasten die het hele huis willen huren. Wilt u een prijs op maat, geef dan even door met hoeveel mensen u wilt komen, of u het hele huis wilt huren of dat u Bed and Breakfast wilt.

U kunt rechtstreeks boeken op www.vysnenydum.com of even een mailtje sturen voor informatie: vakantiehuis@vysnenydum.com

Misschien tot ziens in Pension Vysneny dum!
Albert en Andrea van der Zalm
 
Bovenaan