Autocamping Panorama - Lipnomeer

Topic in 'Zuid Bohemen' gestart door HannyR, 08-02-2004.

 1. HannyR

  HannyR Guest

  Deze zomer willen wij naar Autocamping Hotel Panorama. Kent iemand deze camping,hoe groot zijn de plaatsen, liggen de plaatsen aan het meer, hoe is het sanitair (afsluitbare individuele douchecabine)? Is er 's avonds wat te doen in de buurt, is dit een plaats om 3 weken door te brengen?
  Kortom wat zijn jullie ervaringen?
   
 2. Re: Autocamping Hotel Panorama aan Lipnomeer

  Panorama ligt vlak bij camping Frymburk waar ik gewerkt heb. Een advies: Ga er niet heen. Je/jullie zullen spijt krijgen. Sanitair etc. zijn bedroevend slecht.
   
 3. Re: Autocamping Hotel Panorama aan Lipnomeer

  Ik geloof Stefan best, maar neem wel in acht, dat dit ook niet eens zo grijzig hoeft te zijn... Hoe weet ik, dat dit niets te maken heeft met concurentie?
   
 4. Re: Autocamping Hotel Panorama aan Lipnomeer

  Stefan, misschien familie van je?
   
 5. Re: Autocamping Hotel Panorama aan Lipnomeer

  Nee hoor, geen familie, en mijn reactie op Panorama heeft niets te maken met "concurrentie" als iemand graag ergens heen wil prima, maar moet met ook niet vragen of het wat is. Mijn ervaring zegt gewoon niet doen, maar iedereen is vrij om te gaan en staan waar men heen wil.
   
 6. Re: Autocamping Hotel Panorama aan Lipnomeer

  Wij zijn in de zomer 2001 op de camping Panorama aan het Lipno meer geweest.
  Het sanitair was erg matig, aparte douchecabine waar de deur niet op slot van kon, w.c. ook zonder sloten, erg slecht onderhouden.
  Het terrein voor de tent/caravan was erg hobbelig en schuin aflopend naar het meer, je moest mazzel hebben met waar je stond.
  Je had wel een mooi uitzicht op het meer, waar je lekker in kon zwemmen en op het grasveld kon zonnebaden.
  Helaas was het meer voor iedereen uit het dorp en omgeving ook toegangelijk waardoor er makkelijk kon worden ingebroken in de tenten, bij ons en vele anderen dus ook!!
  Voor de kinderen was er weinig te doen verder op de camping, maar doordat er kampvuurtjes bij de tenten gemaakt mochten worden vonden de kinderen het fantastisch. en dit mocht niet in Frymburk waar we eerst heen wilde en waar je niet van te voren kan reserveren en ook enorm druk is met Nederlanders.
   
 7. Re: Autocamping Hotel Panorama aan Lipnomeer

   
 8. Re: Autocamping Hotel Panorama aan Lipnomeer

  wij zijn hier twee jaar geleden gillend weggelopen na en week. Wat heb je hier, een redelijke camping, welliswaar meteeen aflopend terrein, maar dan heeft iedereen tenminste zicht op het meer. Een midgetgolgbaan die bijna niets kost en een botenverhuurder waar je voor een paar euro een hele dag een boot (canadees ) huurt.
  Wat je hier echter ook hebt zijn appartementenvakantiegangers ( Sjonnie en monique van driehoog achter), die mogen op het appartementencomplex geen kampvuur maken, en dat doen ze dan dus op het strand voor de camping, en het liefst tot 3 uur in de nacht en dan met pallets tegelijk. Veel plezier dus op panorama, wel een aardige campingbaas trouwens

  Veel plezier
   
 9. Re: Autocamping Hotel Panorama aan Lipnomeer

  Wij zijn er vorig jaar ook geweest. Camping was erg vol.
  Beneden waren een aantal leuke plaatsen, onder de bomen.
  "Boven" kon je op grasland staan. Die plaatsen (vooral helemaal bovenin!) lopen erg schuin af. Er is al menig caravan de helling afgesjeesd en waterpas staan is onmogelijk. Of je moet een wiel ingraven, zoals de meesten er doen.
  Wij hebben er 1 nacht gestaan en vonden het er vreselijk!

  Je kan er wel lachen...puur leedvermaak. Je ziet echt veel mensen na een vermoeiende reis worstelen met een op hol geslagen caravan...het is maar waar je van houdt.

  Pluspunt: 's avonds allemaal kampvuurtjes en dat ziet er leuk uit.
  Er is ook een nieuw sanitairgebouw alleen had dat vorig jaar nogal last van verstoppingen.
  In het Hotel kan je goed eten. En je kan er leuk zwemmen.

  de camping staat bomvol Nederlanders, niks voor ons.

  Succes,

  Linda
   
 10. sies

  sies Guest

  Autocamping Panorama, Lipnomeer

  Hallo,
  Wij overwegen om deze zomer naar camping Panorama Lipno te gaan en daar een tent te huren via Vodatent. Heeft iemand ervaring met deze camping/Vodatent? Ik lees slechte berichten over autocamp Panorama, maar voor mij is niet duidelijk of dit dezelfde camping is.
  Vraag 2: Hoe is de gemiddelde temperatuur in juli?
   
 11. Je kunt inderdaad heel goed en voor een schappelijke prijs eten in het restaurant. We hebben daar van 't zomer heerlijk forel gegeten. Daarna even over de camping gewandeld. Bomvol en ontiegelijk veel Nederlanders.
   
 12. Deze zomer willen wij ( 4 jongeren van rond de 19jaar) gaan kamperen rond het lipnomeer. ons oog was gevallen op een huurtent van Vodatent op camping panorama lipno. Wat zijn de ervaringen van het afgelopen jaar met deze camping? hoe staat het nu met het sanitair enzo want daar las ik niet veel goeds over. hoop snel wat reacties te lezen.
  Groetjes Kirsten
   
 13. Stanislav (stani) is zijn naam :)

  op deze camping zijn we ook meerdere keren geweest toen we nog niet aan de kinderen waren, gewoon met een stel vrienden en dan tot diep in de nacht bij een kampvuur lauw bier drinken en liedjes lallen.
  Erg leuk en gezellig, en niemand nam er aanstoot aan.

  echter: er wordt door de locals veel ingebroken en gejat.
  mijn vrouw lag eens te slapen in de tent, toen de autosleutels uit het voortentje gegrist werd, om vervolgens de auto ermee open te maken.
  dit kostte ons dus uiteindelijk een extra vakantiedag, omdat we de dag er na naar huis zouden gaan, maar uiteindelijk een hele zondag op het politiebureau hebben doorgebracht.

  verder is het een gemoedelijke camping, en het hotel is ook normaal.
  het restaurant zou ik graag weer heen willen voor de peppersteak en een potje digitaal darten :)

  sanitair is zoals het een tsjechische camping betaamt: spochtig, geen douchedeurtjes maar wel gemoedelijk.
   
 14. Gemoedelijk sanitair, wat moet ik me daar nou bij voorstellen :confused: :deuk:
   
 15. Open!! Zodat je gezellig met je buurvrouw kan beppen!!! :lmfao: :lmfao:
   
 16. idd open zodat je met je buurman/vrouw kan beppen, en ook niet zo'n haastige sfeer van snel snel snel..

  ik heb campings meegemaakt waar je groepsgewijs kon douchen, en waar een soort van melkertmannetje rondliep om je onder de douche vandaan te timmeren wanneer je te lang eronder stond.
  was ongeveer in 1996, een camping in de buurt van tabor, camping is inmiddels opgeheven..
   
 17. cor

  cor

  wel te begrijpen.:D :D :D
   
 18. is er nog iemand geweest dit jaar naar camping / hotel pannorama
  weet iemand of het nog bestaat (na mei 2007)
   
 19. Henricus

  Henricus Geroyeerd Lid

  met gegevens over 2006 ben je niet geholpen ?
   

Deel deze pagina