Autocamping Koupaliste Cihelna (bij Pardubice)

Topic in 'Oost Bohemen' gestart door Marjan van Boxtel, 24-05-2007.

 1. Wie is er ooit naar de autokemp koupaliste cihelna geweest? Deze ligt bij het plaatsje Pardubice. Op de site laten ze alleen het zwembad zien en niks over de camping.

  Ligt de camping zo dat de kinderen daar alleen kunnen zwemmen en je ze toch in de gaten kunt houden? Onze kinderen zijn 10 en 11, maar wel goede zwemmers.
   
 2. Wij zijn er in 2005 geweest, de camping stelt weinig voor, toiletten en douche zijn schoon (en de douche zit een deur voor!!) maar "echt Tsjechisch". Wij vinden dat prima, maar niet iedereen denkt er zo over.

  We waren er in juni, we stonden overwegend alleen op de camping, er hebben nooit meer dan twee andere caravans of campers bij ons gestaan.

  Het zwembad is fantastisch, groot en met veel verschillende attracties. De entreeprijs is laag (ik weet niet meer precies hoeveel), de extra dingen (glijbaan, bubbelbad e.d.) moet je bijbetalen, maar dat kan je in het zwembad met een plastic kaart.

  Wij hebben het er goed naar onze zin gehad.

  Vanaf de camping kan je het zwembad zien, het ligt er echt tegenaan, maar je kan niet het hele zwembad overzien, er staat namelijk een tribune tussen het zwembad en (een deel) van de camping.

  Er is wel toezicht en als ze goed kunnen zwemmen lijkt mij dat voldoende, toch?
   
 3. cor

  cor

  Prima camping! Vooral in het hoogseizoen redelijk druk, veelal tsjechische bezoekers.
   
 4. Is er in de omgeving ook wat te bezichtigen en is het erg toeristisch of juist niet.

  Op de site staan alleen foto's van het zwembad en niet van de camping
   
 5. op de site die je noemt staat nog wel een plattegrondje van de camping en nog wat foto's van de camping zelf zo te zien (even aanklikken) Ziet er wel leuk uit....
   
 6. Als je "autokemp" aantikt zie je één foto van de camping.
   
 7. Marjan, op ca. 40 km afstand naar het zuidwesten ligt Kutna Hora, een mooi oud (zilver)mijnstadje met een kathedraal, een mijnmuseum waar je de zilvermijn in kunt en vlak bij in Sedlec een knekelkapel en nog veel meer

  Kijk hier voor Kutna Hora en klik op de site rechtsboven op English. Links in de kantlijn klik je op Sights en dan vind je alle mooie plekjes in KH.
   
 8. Bedankt Keesi. Dit is informatie waar ik iets mee kan.
  Maar de informatie over de camping vond ik ook tof. Is er op de camping ook een restaurant, tennisbaan of iets anders?
   
 9. Dank je wel Marjan! ;)

  Nee, je zult het met het zwembad moeten doen!! :D :D
   
 10. kuurgast

  kuurgast Donateur

  Zie op website van Pardubice dat deze camping uzavřeno/gesloten is.
   
 11. Op YouTube staat een filmpje van 24 maart j.l., waarbij staat (als ik het tenminste goed begrepen heb) dat Pardubice gaat investeren in herstel van de camping die vorig jaar gesloten is. De planning is dat de camping deze zomer weer open is.

   
  kuurgast vindt dit leuk/interessant.
 12. kuurgast

  kuurgast Donateur

  Aha, de camping is gesloten vanwege de slechte hygiëne en nu gaat de stad investeren in nieuwe sanitaire voorzieningen. Het is nog onbekend wanneer de camping weer open gaat deze zomer.
  Er ligt in ieder geval een heel mooi zwembad naast, een klimcentrum en in-line skateverhuur. Ook kan je een boottocht maken, zie lod.cz.
   

Deel deze pagina