Autocamp Frenstat pod Radhostem

Topic in 'Oost Bohemen' gestart door monique66, 23-06-2007.

 1. Wie is er bekend met deze camping in frenstat dichtbij het aquapark?
  Kunnen jullie iets vertellen over de camping zelf. Wij hebben een tent, maar kunnen niets vinden over de plekken op de camping of iets dergelijks. Hoe is het sanitair? Alle info is welkom, we kunnen bijna niets over deze camping vinden maar het zwembad lijkt ons geweldig en dat is voor onze kids het belangrijkste.
  Is het wat?

  www.autokemp-frenstat.cz
   
 2. Hallo,

  Vorig jaar hebben wij een week op deze camping gestaan.
  We hadden daar een huisje gehuurd.
  Het aquapark is 3 min. lopen vanaf de camping.
  Het centrum is op 10min. lopen. Hier is een grote supermarkt de Albert
  dit is gewoon de albert heijn.
   
 3. Hallo Moontje,
  Heb je ondertussen al ervaring opgedaan met de autocamping in Frenstat?
  Het lijkt ons namelijk ook wel wat!
  Ik ben altijd zeer geinterresseerd in het sanitair. Zijn daar deuren of gordijnen voor toilet en douches? Is het schoon?
  Zijn er veel bezienswaardigheden? Genoeg winkels, ook Aldi in de buurt?
  Hoe zijn jullie gereden? Door Polen waarschijnlijk.
  Zijn er afgebakende plekken, dit ivm. bijzettentjes.
  Spreekt de eigenaar duits, of engels.
  Het zwembad zal wel fantastisch geweest zijn?!
  Je ziet het vragen genoeg.
  Is reserveren trouwens nodig?
  Ik zie uit naar je antwoord.:zwaai:
   
 4. We zijn deze zomer op deze camping geweest. We wisten niet wat we moesten verwachten en het is ons echt heel erg meegevallen. Het is een vrij nieuwe camping. Ligt dicht bij het centrum en aquapark. Weinig Nederlanders, vonden wij wel prettig. Op de camping zelf is geen animatie of iets dergelijks, maar daar hebben onze kids nooit problemen mee.

  Er zit een Albert in het dorp (soort AH). Een lidl in Roznov en toen wij er waren waren ze druk bezig met een Plusmarkt op steenworp afstand. Op de camping kun je je verstaanbaar maken met Duits (oudere vrouw bij receptie) en met Engels (jongere vrouw bij receptie) Reserveringen doen ze niet aan. Er is een tentenveld (geen afgebakende plaatsen en geen electriciteit) vnl. Tsjechen. En een gedeelte voor caravans en campers en voor tenten met electriciteit. Het sanitair vonden wij (zeker voor Tsjechische begrippen) erg netjes. Er mocht wel vaker schoongemaakt worden wat ons betrof. Er zijn afgesloten douchecabines. Het is een rustige camping. Het dorpje zelf is niet erg bruisend maar het marktpleintje is wel leuk. Lekkere pizza's daar (maak niet de fout p.p 1 pizza te bestellen want daar is niet doorheen te komen, megagroot en megalekker)Wij haalden altijd broodjes bij het plaatselijke bakkertje. Op de camping zelf is geen supermarktje, wel een leuk restaurant met een zitkuil buiten met picknicktafels waar het heerlijk vertoeven :cheers: is met een biertje in de hand.
  Wij gaan dit jaar voor het eerst vliegen met onze kinderen maar volgend jaar gaan we zeker weer naar deze camping.
  Een tip voor als je hier in geinteresseerd bent. Auschwitz in Polen is binnen bereik, en wat wij helaas niet gedaan hebben is een bezoek aan Krakau. Nog spijt van.
  Heb ik alles nu beantwoord??
  Gr. Moniek
   
 5. Jazeker is alles beantwoord! Dank je wel.
  Wij willen zeker een keer naar Krakau gaan. Ook Auschwitz staat op ons lijstje. Voorgaande jaren waren we in het Reuzengebergte.( Vrchlabi) Toen hebben we Tereziƫnstadt en Gross Rosen bezocht.
  Zeer interressant om dat soort plaatsen te bezoeken.
  Ook zouden in de omgeving onderaardse gangen van bunkers te bezoeken zijn.
  O ja, hebben jullie de heenreis door Polen gereden? Dat was goed te doen zeker?
  Groetjes Joke:lekker:
   
 6. Wij zijn niet door Polen maar gewoon door Tsjechie gegaan. We hebben een tussenstop voor Tsjechie gemaakt op camping Brozany om te overnachten. Dit was voor ons daar de laatste keer, wat een Hollandse enclave zeg! Er is toch niets erger dan op je vakantie nog geconfronteerd te worden met Hazes, Joling en Gordon. Vanaf daar via Praag, naar Olomouc en Ostrava naar de camping. Is goed te doen.
  Succes!:zwaai:
   

Deel deze pagina