Afwijkende GPS-coördinaten

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

ach char wij gebruiken die niet-snapbare coordinaten ook alleen maar om bij die mooie bezienswaardigheden te komen die niet op die herkenbare plekken zijn. De bekende plekken vinden wij ook wel door goed te kijken en voor de rest toeren wij wat af in het kader van: he leuk weggetje, waar zou dat heen gaan? en ipv eerst op de kaart te kijken rijden wij er dus met camper gewoon in en het is toch al een aantal keren voorgekomen dat we of moesten keren of via een karrenspoor weer in het redelijk bewoonde gebied terecht kwamen. :D
 

char

† In Memoriam
Petra!!..Het was/is absoluut niet persoonlijk bedoeld, hoor!!.... Maar soms lees ik vragen van mensen, die dus echt niets aan het toeval willen overlaten!!... Jammer!!... En dan denken ze dat ze voldoende informatie hebben, en dan gaat het uitgerekend bij deze vakantiegangers helemaal fout,..meestal omdat ze de verkeerde vragen gesteld hebben en/of heel erg weinig flexibel zijn...
Wij gingen, met de vouwwagen, in 1986 naar Belgie,... en tot onze stomme verbazing zaten we 4 dagen later in het noorden van Portugal!!.. Wat een pokkeland!!..
Dus nu komen wij sinds 1987 in Tsjechoslowakije (Tsjechie)...Was toen ook niet alles,...Maar zonder enige kennis, en een minimale kaart, hebben we daar toen de meest fantastische vakanties beleefd!!..
Je kunt inderdaad vaak beter, zonder coordinaten, je neus achterna rijden,...
Dan kom je nog eens ergens!!..
Bijvoorbeeld in Den Helder......:lmfao:....

Char.
 
ik had het helemaal niet persoonlijk opgevat hoor. moest er juist erg om lachen. :stout:
maar als je door je neus achterna te gaan in den helder komt stop dan even in het dorp ervoor en kom gezellig een bakkie doen. ben alleen bang dat je voor ons adres helaas wel zo'n coordinaten geval nodig hebt.:top:
 
Bovenaan