Tsjechische band Manon Meurt in Nederland

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Ad Verschoor

Donateur
Manon Meurt

100X100__manon-meurt-cz.jpg


De Tsjechische band Manon Meurt gaat opnieuw in Nederland optreden! Op 13 maart in Paradiso (Amsterdam) en op 14 maart in V11 (Rotterdam). Mis hun mix van shoegaze en rockmuziek niet.

Woensdag 13 maart 2019
FEELS & Voorprogramma : Manon Meurt
Het Tsjechische Manon Meurt maakt sprankelende shoegaze met ingetogen zang, hypnotiserende baslijnen, stuwende drums en met de gitaren vol op reverb. Inspiratie haalt het viertal bij bands als My Bloody Valentine, Lush, Ride en Slowdive.

Locatie: Paradiso, Amsterdam
Zaal open 19.30 uur
Lees meer HIER

Donderdag 14 maart 2019
Manon Meurt & ARXX
Manon Meurt uit Tsjechië schrijft ontzagwekkende shoegaze-songs die tot ver buiten de sterrenhemel lijken te reiken. Wat de band onderscheidt van genre-genoten is het pop-georiënteerde geluid. Bij de meeste shoegazebands schuilen de vocalen op de achtergrond van al die kolkende gitaareffecten. Bij Manon Meurt treden de kraakheldere zangharmonieën van Vojtěch Pejša en Kateřina Elznicová juist op de voorgrond. Het kwartet staat bekend om nogal wat volume, dus we waarschuwen alvast: oordopjes in! Die overweldigende geluidsmuren zorgen juist dat Manon Meurt zo’n indrukwekkende ervaring is.

Locatie: V11, Rotterdam
Deur open: 21.00 uur
Lees meer HIER

Ontdek Manon Meurt op de WEBSITE
 
Bovenaan