Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Buchlov
Illie

Buchlov

Ja, dat is de burcht. De zamek in Buchlovice is gebouwd door een van de opeenvolgende eigenaren van de burcht. Zijn vrouw vond Buchlov te somber en wou graag een Italiaans aandoend landhuis......Nou dan krijgt ze dat toch?
Er is in Buchlov een grote en kleine rondleiding. Die is in het Tsjechisch maar als je aangeeft dat je uit Nederland komt krijg je een mapje met nederlandse vertaling van alles wat je ziet.
 
Het begin van dit kasteel dateren uit de eerste helft van de 13de eeuw. Hoewel het kasteel was de permanente eigendom van de koning tot de 16de eeuw, werd vaak gegeven aan het beheer van de adellijke families. In 1511 het kasteel opgenomen particuliere handen. Van de 16de tot de 18de eeuw, het kasteel eigendom was van de families uit erotn, Zstøizl en Petøvald.
Aanvullende constructie werd gemaakt op Buchlov in de Renaissance en Barok stijl. Echter, in 1707 en het barokke kasteel in Buchlovice was afgerond, en de eigenaren waren er permenently door 1751. In 1800 de Berchtolds van Uherèice werd de laatste houders van Buchlov. Onder auspicin van de twee halve broers Leopold en Bedo, familie en het museum werd in het kasteel, dat werd geopend voor het publiek in het midden van de 19e eeuw.
Hedendaagse interieur inrichting, samen met een verzameling van monsters van de natuur en een uitgebreide bibliotheek, document van de evolutie van interieur en levensstijl tussen de 15e en de 19e eeuw. Een bezoek aan het kasteel kan worden gecombineerd met een rondleiding van de particuliere begraafplaats van de eigenaren van de kapel van St.. Barbora.​
 

Media-informatie

Categorie
Zuid Moravië
Geplaatst door
Illie
Plaatsingsdatum
Aantal malen bekeken
772
Aantal reacties
3
Beoordeling
0,00 ster(ren) 0 beoordelingen

Deel deze media

Bovenaan