Tsjechische mama's in Tilburg en omgeving

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Ahoj,
nase Cesko-holandska rodinka se za nedlouho stehuje do mestecka Goirle u Tilburg. Rada bych se seznamila s nejakou ceskou maminkou, nejen na pokec u kaficka, ale taky najit cesky mluviciho kamarada pro naseho trileteho syna.

Hallo,
Zijn er misschien jonge tsjechische mama's in Tilburg of omgeving die het leuk vinden om een keertje af te spreken? Ik vind het leuk als ons zoontje van drie met andere tsjechische kindjes kan spelen.

groetjes,:zwaai:
Mishka
 
Ahoj Miskho,
ja bydlim v Eindhovenu a jsem dvojnasobna maminka! Mam 2,5 leteho kluka a pomalu rocni dcerku. Rada se s tebou nekdy setkam a nas Lukas cesky mluviciho kamarada jen uvita! :spelen:
 
Cau holky. I ja jsem Ceska maminka zijici v NL a to primo v Helmondu.Nase holcicka ted oslavila 1.narozeniny. Moc Ceskych kamaradek s detma tu nemam, jen bez deti. Takze i ja bych uvitala naky novy seznameni. Eindhoven neni daleko....:-)
 
:) Ahoj, jmenuji se Nadia, bydlime v Tilburku, kousek od Goirle, jsme taky rodina cesko-holandska, ja jsem ceska, muj pritel je holandan a mame 7 lete Dennise, ktery umi holandsky a cesky. Mate-li zajem se s nama kamaradit napiste na pokorna@home.nl
zdravi vas Nadia, Cees a Dennis:zwaai:
 
Cau holky. I ja jsem Ceska maminka zijici v NL a to primo v Helmondu.Nase holcicka ted oslavila 1.narozeniny. Moc Ceskych kamaradek s detma tu nemam, jen bez deti. Takze i ja bych uvitala naky novy seznameni. Eindhoven neni daleko....:-)

Ahoj Sandro, jmenuji se Monika a asi pred mesicem jsem se prestehovala se svym manzelem (holandanem) do Eindhovenu. Rada bych nasla kamosku, ktera by obcas zasla na kafco a kus ,ceske, reci. Bohuzel tady zatim nikoho neznam a budu moc rada, kdyz se ozves.
Tesim se. Monika
monika.langrova@gmail.com
 
Ahoj maminy!Jsem v nl ve Vianenu uz dlouhou dobu a snazime se s moji maminou najit ceskou skolu pro nasi dceru,ktera je celou dobu v cechach a tak je to pro nas dost tezke a moje mamina je z toho vseho uz docela nestastna.Dekuji moc za vse vam vsem a hodne stesti vam a vasim detem.DJ Amstel

Nase emaily jsou djamstel@seznam.cz /nebo wojmarie@seznam.cz

Rozumim tomu dobre tak, ze hledate ceskou skolu pro dceru tady v Holandsku? V tom pripade se obavam, ze budete hledat neuspesne. A proc ji nedate normalne do Holandske? Deti se vetsinou uci jazyk rychleji nez rodice tak v tom by problem mit nemel.
 
Ahoj, jmenuji se Renata a bydlime v Tilburgu. Mame 3 deti (4, 2 a 6mesicu). Zadne ceske rodinky tu nezname, ale rada bych aby si nase deti take mohli s nekym povidat cesky, i kdyz vetsinou mluvi holandsky, protoze jedina, kdo s nimi cesky mluvi, jsem ja.
jestli mate zajem o seznameni, tak se mi ozvete, budu moc rada.
 
Renata z Tilburgu

Ahoj Katerino,
Helmond je sice dal, ale porad je to bliz nez Cechy. Rada bych se k vam s rodinou zajela podivat. Tento vikend jedeme do Landal parku a potom se muzeme domluvit, kdy by ti to vyhovovalo. Souhlasis?

Renata
 
Ahoj Dolceto a Katerino,

ja bych mohla příští týden, třeba v úterý a buď ráno okolo 9 hod. nebo až pak později okolo 16.00. Mohu i v pondělí.

Dejte vědět a už se moc těším.....
 
Bovenaan