21-25 april Czechia Travel Trade Day 2023 in Brno

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

kuurgast

Donateur
21-25 april Czechia Travel Trade Day 2023 in Brno.
Het grootste reisevent voor reisagenten in Brno.


Na Olomouc, Pilsen en Karlovy Vary organiseert Brno in april 2023 Czechia Travel Trade Day, een platform voor ontmoetingen tussen Tsjechische bedrijven, regio's en andere instellingen die betrokken zijn bij toerisme met internationale kopers. Het evenement wordt georganiseerd door CzechTourism - het Tsjechisch Nationaal Bureau voor Toerisme - in samenwerking met het Zuid-Moravische Nationale Bureau voor Toerisme en de stad Brno.

Het reisevent in 2023 vindt plaats op vrijdag 21 t/m dinsdag 25 april in Brno. Brno is de tweede grootste stad van Tsjechië ligt in de mooie regio Zuid-Moravië, de wijnregio van het land. Net als vorige events wordt naast het networkevent diverse studiereizen georganiseerd, zodat deelnemers kennismaken met de regio. Deelnemers aan de pretours arriveren op de vrijdag ervoor in Zuid-Moravië en Brno, zodat ze het weekend kunnen netwerken en de plaats kunnen leren kennen. Dit deel van het programma wordt georganiseerd door City Tourism Brno en de regio Zuid-Moravië.

"In Brno omvat het programma zowel een demonstratie van traditionele toeristische bestemmingen, zoals onze vier villa's, als nieuwe attracties zoals waterreservoirs op de Gele Heuvel. Ook willen we gasten wegwijs maken in onze geweldige gastro- en barscene om hun beleving compleet te maken. We verwachten dat het evenement zal worden bijgewoond door ongeveer 80 buitenlandse inkopers, 15-20 buitenlandse journalisten en andere gasten, evenals 100 Tsjechische entiteiten zoals hotels, regio's, inkomende reisbureaus en dergelijke," schetste Markéta Vaňková.

Voorlopige programma
Vrijdag - zondag 21-23 april 2023

Pre-tours (kennismakingsreizen) in de regio Zuid-Moravië

zondag 23 april 2023
Pre-tours (kennismakingsreizen) in de regio Zuid-Moravië of retour
netwerk avond

Maandag 24 april 2023
TTD programma (bijeenkomsten)
gala-avond

Dinsdag 25 april 2023
TTD-programma of vertrek

Travel Trade Day in Tsjechië
Czechia Travel Trade Day wordt sinds 2016 georganiseerd door CzechTourism (onderbroken in 2020 en 2021 vanwege covid). Het omvat B2B-workshops, waarvoor het bureau kopers van over de hele wereld uitnodigt, evenals ondersteuning voor directe samenwerking tussen Tsjechische ondernemers, regio's en partners via individuele buitenlandse vertegenwoordigingen (presentatie van nieuwe producten en hun mogelijkheden voor buitenlandse markten, wederzijdse synergie in toeristisch bedrijf). Het evenement met een aanzienlijke internationale deelname streeft twee hoofddoelen na: bijdragen aan de ontwikkeling van de zakelijke activiteiten van Tsjechische ondernemers en het rijke toeristische aanbod van Tsjechië promoten, daarom richt het zich elk jaar op een andere regio.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden, zie info op Bron visitczechrepublic.com.
 
Bovenaan