1. Welkom op Tsjechie.net!

    Het forum voor iedereen met een passie voor Tsjechië.

    Je bekijkt het forum nu als gast. Als gast op dit forum kun je veel berichten gewoon lezen, maar je hebt niet de volledig toegang tot alle inhoud. Wil je wel alles kunnen zien, dan zul je je eerst moeten registreren.

    Registratie is gratis en kost je slechts een minuutje!

Het Tsjechisch Forum

jul
12
Door Ad Verschoor
(392 Bekeken / 0 Leuk)
0 Reacties
Josef Koudelka - Exiles/Wall

Vanaf 17 september is er in het Nederlands Fotomuseum in Rotterdam een overzichtstentoonstelling van Josef Koudelka te zien.


Het Nederlands Fotomuseum presenteert de eerste grote tentoonstelling van Josef Koudelka - aangesloten bij Magnum Photos - in ons land. De fotografie van én de persoon Josef Koudelka (Morovia, Tsjechië 1938) zijn onlosmakelijk verbonden met de grote politieke en menselijke drama’s van onze tijd: verbanning, uitsluiting en onderdrukking. Centraal in deze tentoonstelling staan de indrukwekkende fotoserie Exiles, die onlangs opnieuw in boekvorm is uitgegeven, en zijn recente panoramaserie, The Wall. De tentoonstelling biedt daarmee niet alleen inzicht in het werk van deze belangrijke en uitzonderlijke fotograaf en persoonlijkheid, maar is nadrukkelijk ook een statement over de actualiteit.

Exiles
In...
nov
18
Door tsjechie55
(3.590 Bekeken / 1 Leuk)
36 Reacties
Een tip voor bij het pinnen in Tsjechië!
Gebruik bij het afronden van je pintransactie de linkerknop. Hiermee bespaar je flink wat geld.