![]() |
|
|
#31 |
|
Actief Lid
|
No,muzez to udelat tak,ze nez pojedes do NL tak tri dny pred odjezdem se pujdes v CR na ZP odhlasit stim,ze odjizdis do ciziny na neurcito,tam je kolonka od kdy do kdy.Takze od toho prvniho dne co prekrocis hranici NL az do neurcita.Ja jsem tam napsala otaznik.Jenze ja to mam ted jiny k vuli tehotenstvi.Spravne se to nema,ale jsem pojistena jak tady tak v CR.Ale to je zase jina vec.
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
tak blahopreju maminko! a kde chces rodit? v nl ci cr? |
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Volwaardig Lid
|
oki, odevzdat karticku na pojistovne a vyzvednout u nich papir o odhlaseni. dekuju!
pritel je zastancem holandskych nemocnic. asi mas jinou zkusenost. no ale to je na kazdem z nas, ze...ceske buchty jsou preci jen ceske buchty a navic v nl je maso! strasne drahe..fuj ty ceny... |
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Volwaardig Lid
|
a pritom jsou vsude kravicky... docela se divim. ale dik za napad o tom nemecku. myslim ze pro nas je to kousek dal, ale i tak co kdyz bude cesta kolem.
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Volwaardig Lid
|
jo a jeste me napadlo mate tam nekde zrizeny ucet? ja mam v cr u ceske spor. ale kdyz jsem vybrala v nl nejake penize stalo me to dost na poplatcich 100kc +15% z vybrane castky
da se tam zridit bez prac. povoleni ucet? diky |
|
|
|
|
|
#38 |
|
VIP Lid
|
kdyz si chces otevrit ucet v NL, potrebujes jenom pas (jako EU clen, povoleni k pobytu neni povinny) a sofi-nummer.
to staci
|
|
|
#39 |
|
Volwaardig Lid
|
dekuju!
|
|
|