![]() |
|
|
#22 |
|
Actief Lid
|
Tak to ze me bude homeless jak v CR tak i tady.Delam si srandu.Ja jsem se na to jednou ptala v CR a baba mi rekla,stim si nedelejte ted starosti.Jak to bude za par let nikdo nevi,takze by vam ani nic nemohli rict.No babe se to rika,ona ma uz vystarano ale co mi nase generace?
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Volwaardig Lid
|
zoufala
ahoj ja bych se taky chtela zeptat jak a kde nahlasim prechodne bydliste v holandsku? Ziju v CR a chci se tam prestehovat. Kde zaridim aby me jednou rocne posilali ten papirek od uradu abych nemusela platit za popelnice aj.? Pokud si v cr pozastavim socialni a zdravotni a bude jej za me odvadet zamestnavatel v hol. je to v poradku? pocita se mi prace v hol. do duchodu? prosim o radu!
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Volwaardig Lid
|
chci se zeptat jak to mate s trvalym bydlistem.. v cr i nl? jde to tak udelat, psali jste, ze se i tak to da udelat, i kdyz to neni legal. dekuju predem
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
predpokladam,ze stejne bydlis jeste u rodicu,ty popelnice za rok zas tolik nestoji,moje matka to taky prezila,ze tech par korun musi za me platit ![]() |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Volwaardig Lid
|
Pokud se stehujes do zahranici v CR se odhlasovat z trvaleho bydliste nemusis, ikdyz si pak nahlasena nekde v cizine. Zenska na urade mi v lete rekla, ze se odhlasit z trvaleho bydliste v CR MUZU, pokud teda chci, ale nikde zadny pravidlo, aby to bylo povinny, nemaji urceny.
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Volwaardig Lid
|
a ted uz to mas jinak? nebo porad nahlasene i tam? i presto me to trochu trapi vis..nechci abych z toho pak mela nejake problemy....
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Actief Lid
|
tak ja tez potvrzuji,ze toto resit vubec nemusis.Jsou tu dulezitejsi veci.Jako treba pojisteni,coz se resi.Ja jsem se tez odhlasila z trvaleho bydliste v CR a k nicemu to nebylo.Ani jsem nemohla mit ucet v CR,ktery nekdy vyuziju.A je to dobry pro spoustu veci,pokud chces mit mimco v budoucnu atd...Takze jsem se prihlasila zpet,trvalo to nejaky 3tydny a stalo me to asi 100kc. +obcanka.Jo a ta byla zadarmo.Nechapu jak je to mozny,ale tak to bylo.Takze zustan prihlasena v CR i v NL.Nikdo to neoveruje tak do dusledku,pokud nejsi celostatne hledana,haha.To byla sranda.
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
dekuju mockrat, citim se ted mnohem klidneji. No a jak sis to udelala s pojistenim? aby tam nevznikl dluh..jeden den se odhlasit z cr ze zdravotniho a druhy den uz byt nahlasena v nl, ne? tam cekas nejakou dobu nez te pojisti, nebo je to na pockani? dekuju.. hanka |
|
|
|
|