![]() |
|
|
#51 |
|
Volwaardig Lid
|
je to sice pozde. ale ja nasla nejake to info v jedno casaku, je to pro ty , co hledaji aupair, a, ale i pro fungujici aupair. pokuid hledate.
www.aupair.pagina.nl , www.iapa.org dale , cituji : wie voor twee of meer kinderen opvang nodig heeft, is met een au pair al snel goedkoper uit. gemiddeld kost deze oppas aan huis 500Eu per maand. Dat uis inclusief verzekering, visum, reiskosten en zakgeld. Eenmaloge kosten: bemiddelongskosten tussen 300-1000Eu verblifsvergunning 28Eu binnen EU , 430Eu buiten EU vliegticket tallcursus Maandelijkse kosten: zakgeld 250Eu to 340Eu huisvesting en eten verzekering 33-80Eu extra uren 2,50Eu/uur to jsou vice mene info asi vseobecne, ale take tam bylo napsane, ze by jste nemeli pracovat vice nez 8hod/den, a 30hod/tyden. muzete delat take lehke domaci prace - zadne stipani dreva a MATE PRAVO NA DVA VOLNE PRACOVNE DNY!!!jinak ja mam SPgS, VSPg a delam take aupair, je to lepsi nezli sedet doma na prdeli a vzdychat, deti a rodina jsou super, a konec koncu mam k tomu i vzdelani, a kamarad jsem se vsema, pokud me nepodrazi, takze nemam problem.....jsem takove male slunicko na hnoji .... a pro mne mam porad prazdniny, hraju se, delam sve hobby a zaliby, co vice dodat. |
|
|
|