het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 30-06-06, 07:44   #41
Nieuw Lid

Guapa's avatar

Citaat:
klar schreef:
..ja mam pajdu
v osmnacti pajdu? Jak si to dokazala, prosim te?
Guapa is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 30-06-06, 08:17   #42
Volwaardig Lid

klar's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Jay62 schreef:
vzdyt jsi mi rikala, ze jsi ji nedodelala ...to ja kdysi taky delala SPgS, ale ted nerikam, ze pajdu mam...nebo jsem tomu spatne rozumela???
stredni pajdu, 3 roky..mno tak ne mam, le delala jsem..spokojena, jay?este vic se do mne ted pustte.
Oud 30-06-06, 08:49   #43
Actief Lid

Jay62's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
klar schreef:
stredni pajdu, 3 roky..mno tak ne mam, le delala jsem..spokojena, jay?este vic se do mne ted pustte.
Ne, Klar, proc???Ja kdyz jsem byla tak mlada jako ty, tak jsem tu pajdu taky nedodelala...a stydela se za to, ze mam jen zakladni vzdelani, az do 35let trvalo, nez jsem se rozhodla s tim neco udelat...taky jsem byla tak hloupa...ale kruci, kdyz udelam botu, tak se s tim musim naucit zit..
Jay62 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 30-06-06, 08:55   #44
Nieuw Lid

lucias's avatar

Nationaliteit:
doporucuju kombinaci: ceska rodina v Holandsku!sice jsem rarita mezi au-pair,ale kdyz tady ctu ty desive zkusenosti s holandskyma rodinama...
lucias is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 30-06-06, 09:40   #45
Volwaardig Lid

Nationaliteit:
Jojo, operina tezka drina. Vsude dobre, doma nejlip NE?
Janicka is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 30-06-06, 09:48   #46
Actief Lid

janicka36's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
klar schreef:

a nepotrebujes na au pair maturu??ja jak jsem sem jela,tak to po me agentura chtela....mozna se to uz zmenilo,nevim...
Oud 30-06-06, 09:49   #47
Actief Lid

janicka36's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Janicka schreef:
Jojo, operina tezka drina. Vsude dobre, doma nejlip NE?
tezka drina a malo zaplacena....:snik: :snik:
Oud 30-06-06, 10:01   #48
Volwaardig Lid

klar's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Jay62 schreef:
Ne, Klar, proc???Ja kdyz jsem byla tak mlada jako ty, tak jsem tu pajdu taky nedodelala...a stydela se za to, ze mam jen zakladni vzdelani, az do 35let trvalo, nez jsem se rozhodla s tim neco udelat...taky jsem byla tak hloupa...ale kruci, kdyz udelam botu, tak se s tim musim naucit zit..
ja se za to nestydim.. odesla jsem tyden predtim, nez by mne vyhodili..mela jsem zameskano kvuli jiny praci, tezce jsem pracovala..

jinak matura fakt neni pro aupair nejdulezitejsi..ten papir te neuci zit..muzes mit maturu a k detem bejt taky jako lemra..stacilo mit potvrzeni o trirocni praxi v skole a doporuceni od nekoho, komu jsem hlidala deti..coz neni problem
Oud 30-06-06, 10:10   #49
Actief Lid

Jay62's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
klar schreef:
ja se za to nestydim.. odesla jsem tyden predtim, nez by mne vyhodili..mela jsem zameskano kvuli jiny praci, tezce jsem pracovala..

jinak matura fakt neni pro aupair nejdulezitejsi..ten papir te neuci zit..muzes mit maturu a k detem bejt taky jako lemra..stacilo mit potvrzeni o trirocni praxi v skole a doporuceni od nekoho, komu jsem hlidala deti..coz neni problem
Klar, ja se taky v te dobe nestydela,vis?? To prislo az casem, treba kdyz deti vyplnovaly dotazniky...nechci te v nicem poucovat, mas svoji hlavu jako ji maji vsichni mladi lide, me nevyjimaje...je to jeden z mnoha nazoru...obecnych, ne primo na tebe
Jay62 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 30-06-06, 12:34   #50
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Kdyz uz jsme u toho vzdelani, tak ja chtela jit po stredni skole na filozofickou fakultu - obor bohemistika - a strasne mi to bylo lito, ze jsem se nedostala, ale ted uz je mi to jedno, protoze stejne, co bych si tady s timto vzdelanim pocla, kdovi, jestli by to tady nekoho zajimalo, mozna tak tady ty nase Holandany na foru, kteri se o Ceskou Republiku a vse s ni spolecne zajimaji.
Alma is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels