![]() |
|
|
#41 | |
|
Nieuw Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Jojo, operina tezka drina. Vsude dobre, doma nejlip
NE? |
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
a nepotrebujes na au pair maturu??ja jak jsem sem jela,tak to po me agentura chtela....mozna se to uz zmenilo,nevim... ![]()
|
|
|
|
#48 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
odesla jsem tyden predtim, nez by mne vyhodili..mela jsem zameskano kvuli jiny praci, tezce jsem pracovala.. jinak matura fakt neni pro aupair nejdulezitejsi..ten papir te neuci zit..muzes mit maturu a k detem bejt taky jako lemra..stacilo mit potvrzeni o trirocni praxi v skole a doporuceni od nekoho, komu jsem hlidala deti..coz neni problem ![]()
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
To prislo az casem, treba kdyz deti vyplnovaly dotazniky...nechci te v nicem poucovat, mas svoji hlavu jako ji maji vsichni mladi lide, me nevyjimaje...je to jeden z mnoha nazoru...obecnych, ne primo na tebe![]() |
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Kdyz uz jsme u toho vzdelani, tak ja chtela jit po stredni skole na filozofickou fakultu - obor bohemistika - a strasne mi to bylo lito, ze jsem se nedostala, ale ted uz je mi to jedno, protoze stejne, co bych si tady s timto vzdelanim pocla, kdovi, jestli by to tady nekoho zajimalo, mozna tak tady ty nase Holandany na foru, kteri se o Ceskou Republiku a vse s ni spolecne zajimaji.
![]() |
|
|
|