![]() |
|
|
#31 |
|
Moderator
|
Oznamuji, že jsem v tomto zákoutí odstranil několik desítek příspěvků, které s tématem Auperky neměly nic společného, nebo tak málo, že jsem se rozhodl je vymazat. Upozorňuji, že propagace drog nebude na tomto fóru tolerována.
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Ahojky, ja jsem prijela do holandska za svyp pritelem, jako jedna v mnoha jsem zacla jako au-pair taky. Vydrzela jsem tam 1 mesic. Po prvni schuzce s rodinou jsem byla nadsena, ale po par dnech nasledovalo peklo...vyuzivani, komunikace veskera zadna a pocit podrazenosti, asi tak bych vystihla mopu prvni zkusenost. Decka strasni smradosi a rodice je v tom jeste podporovali, to na tom bylo nejhorsi.
Je to uz ale skoro rok a mezi tim jsem pracovala jinde a tak,tetkom do toho jdu ale znova, z rodiny, pro kterou mam pracovat mam skvely pocit, fakt super lidi. Mamka kolem 30, ale vypada tak na 25 a suprova holka, takova fakt kamaradska, rozvedena s pritelem (trochu protector),ale tak to ma asi byt. Krasny hnedy labrador a deti se zvladnou, jdu do toho s novou stavou, tak mi prejte good luck ![]() |
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
ja si taky myslela,ze jsem mela super rodku,dokud jsem neodesla,ale o tom uz jsem psala... ![]()
|
|
|
|
#35 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
dostavat desitku cistyho? tam je to zoufaly, lepsi utyct za jazykem..aupair je dobra kombinace toho, co te bavi, ziskavani jazyka a dostatek volneho casu pro tebe..neni to spatna volba, myslim.. teda - ja mela stesti a mam se jak prase v zite. ![]()
|
|
|
|
|
#36 |
|
Nieuw Lid
|
Je to jedna z moznosti, jak si zlepsit jazyk, poznat jinou kulturu, zivot, pratele, apod., v Praze jsem delala, ale pak jsem si rekla, kdyz jsem mlada, bez zavazku, tak co tim muzu zkazit. Nikdy ti takova zkusenost neprihorsi, ba naopak, at uz je jakakoli.....a pak, jestli budu hnit v praze, nebo tady...:]]
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
haha.. ..mne to pripada stale jak prazdniny..mam svuj cas..vyhovuje mi to..![]()
|
|
|
|
|
#38 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Ja tady vubec nejsem z duvodu au-pairiny, v Praze, kde jsem studovala, jsem poznala pritele a ten je Holandan, po roce jsem se odstehovala tady a je tezke najit praci a na studia jeste nemam penize(setrim setrim), takze au-pair je jednoduche reseni, jak vyresit problem.
![]() |
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
tady dole jsem byla ve 2 rodinach...v jedne jsem byla 2 dny...jedna holcicka,jsem si myslela,ze to bude leharo,ale mylila jsem se,hned 1 den me tam nechali sampotnou,nbic mi neukazali...a pak ty dalsi 2 dny jsem tam delala sluzku...(musela jsem dokonce pomahat cistit kolem 10paru lakyrovanych bot a lepit nalepky v kanclu...) a tak jsem zdrhla...samo,ze nemeli cas cekat,nez si pro me pritel prijede a vysadili me nekde v echtu u mekace,kde jsem mrzla s baglama ve tme asi 45 minut..no hruza a ta dalsi to byla rodina,kde matka byla polka a otec nepracoval,jen chtel pomoct se 4 detmi(kluci) otresne...barak rozestaveny,nic mi neukazali,no proste se mi chtelo zvracet... takze si na mou 1 rodinu nemuzu moc ztezovat,protoze me fakt brali jako clena rodiny a ne jako sluzku...,az na par veci...co jsem zjistila,az jsem odesla... takze uz na nejakou au pair praci s..... stejne je to hrozne zit nekde jinde..ja jsem se tam jako doma nikdy necitila.... a taky jsem mela kamaradku,co byla v jine rodine se 3 kluky a taky to nesla zle...porad po ni rvali atd...chudak,pokazde co jsem prosla skoro brecela,jak se stim nejstarsim hadala... no proste holandske decka...skoda slov... potrebovali by jet na prevychovu do cech!!!
|
|