![]() |
|
|
#51 |
|
Actief Lid
|
No to nejsou samotny, jen si precti, jak tady kazdej dostane ruznou odpoved treba na gemeente.:-) Motylku, normalne jim nic nevnucuj o nejake karticce, proste jim podepis ten formular a pokus budou chtit karticku, tak ti to daj vedet. My mame na univerzite zahranicni studenty, kterym je pres 30 let, a ti musi mit ze zakona pojisteni v NL no a pojisti se hned po prijezdu, aniz by meli residence permit. Tak to musi jit bez toho.
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Nieuw Lid
|
Nemate prosim nekdo pojisteni OHRA?Pokud ano,jak je to se zubarem?A celkove v NL?Kdyz chodite pravidelne kazdy pul rok a jste zde pojisteni cca.80eur/mes.to je to zakladni,mate zubare pri pravidelnych navstevach zdarma?Otec manzela rika ze ano,nekdo zase ne,takze porad nic nevim.Mate zkusennosti?Vim,ze pokud platite nejakych 112eur/mes.mate plne hrazeno.
|
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Actief Lid
|
veronika
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Actief Lid
|
Ja si ted jeste vyplnila prihlasku na Menzis a tam bych platila 110 euro a u Agis 129 euro,takze se asi rozhodnu pro Menzis a podle me tam,jeste bylo,ze Menzis snad hradi hned vse,ze nemusite nejdriv sami platit a pak to zadat zpet,ale cetla jsem to rychle.A OHRA neznam,ale zkus mrknout na jejich web stranky,teda jestli je maj,tam by to melo byt.
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Actief Lid
|
A jeste jsem se chtela zeptat,nevadi to,kdyz jsem vyplnila prihlasku pres pocitac na Agis a i na Menzis?Nebudou z toho nejake problemy,ja si proste chtela vybrat cenu a i tak ty podminky.
|
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
ahoj, potrebuju poradit, mam pritele v holandsku a chci se tam ted prestehovat a nahlasit u nej prechodne bydliste. Bylo mi receno ze na radnici staci kdyz nahlasim, ze tu chci najit praci a oni mi daji razitko na 1/2 roku a po tu dobu mohu hledat praci. Zbytek by mel pak zaridit budouci zamestnavatel. Nevim vubec co to je sofi nummer a gementee. A jsem porad pojistena u VZP a mam jeste cestovni pripojisteni. Partner je zamestnan ale nevim jak to udelat pokud se chci prihlasit na jeho smlouvu. Prosim pomozte. Hanka |
|
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]() |