![]() |
|
|
#31 |
|
Volwaardig Lid
|
Re: zdravotni pojisteni
opravovali jeden zub a delali ctyri snimky, a tady jedna konzultace
![]() |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Actief Lid
|
no tak to je goedkoop
![]() no ja mam to cesky pojisteni a uz cekam od cervence zase jako ten blbec na penize a nic ![]() proto me taky docela zajima otazka od Rengi,jestli kdyz nemam karticku,jestli si to muzu nechat udelat,nekdo rika jo nekdo ne.. ![]() |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Volwaardig Lid
|
Me teda pojistovna nechtela pojistit,kdyz jsem tu ,,karticku,, jeste nemela.....
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Actief Lid
|
to je skoda no,holt to s tim ceskym pojistenim budu muset zatim nejak prezit
a doufat,ze neonemocnim a ja z nich budu pacit pul roku penize zpatky |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Nieuw Lid
|
cauky - platite si v Cechach jen pojisteni nebo i cestovni pripojisteni???
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Nieuw Lid
|
asi i pripojisteni, co??
![]() |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Actief Lid
|
Radsi oboji-normalni i cestovni,protoze napriklad VZP jak sem zjistila se k placeni vubec nema a prej mi to ani cely nezaplati a to mam ten evropsky prukaz zdravotniho pojisteni a baba na pojistovne mi kdysi rekla,ze mi staci tohle a ze pak neni problem s proplacenim .No jak se zda,tak je.
Kdysi,kdyz jsem sem jezdila jeste na ''prazdniny'' sem mela cestovni od pojistovny UNIQA ,prisli mi penize za tri tydny bez par korun cela castka. |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Volwaardig Lid
|
Ja jsem taky mela radsi predtim oboji. Platila jsem si u Generali a vzdycky mi vsechno proplatili,jenom u zubu (a to je u vsech pojistoven) proplaci akutni zakrkok do 100 euro,coz nic neni...ale aspon neco. Ja bych na evropsky prukaz nespolehala...
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
A da se tady sehnat upne stejna jako pouzivam z cech nebo budu muset zmenit znacku uplne?
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Volwaardig Lid
|
ahojky vsichni,tak jsem s pritelem volali na zilveren kruis a tam nam rekli,ze nam do 5 prac dnu poslou papiry a muzu se nechat pojisti na pritele.druh pojisteni ma ziekenfonds...pry jim staci jenom kopie pasu a pripadne sofi nummer,ktere jsem si nedavno sama vybavila..takze uvidime..jeste sdelim blize.:rolleyes:
|
|
|
|