![]() |
|
|
#11 |
|
Volwaardig Lid
|
Re: zdravotni pojisteni
Muzes se nahlasit na jeho pojisteni,ale budete platit za pojisteni 2x a ne jak to u nekoho je,ze jsou nahlaseny na pritele a nemusi nic platit. Muj pritel ma taky particulier a platime mesicne 300 euro,bohuzel jinou moznost nemame ,protoze na jiny pojistovne me nepojisti,kdyz nemam praci.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Nieuw Lid
|
je to vysetreni na tuberkulozu nutne? Nejaka nova pravidla? ja ho nemela a myslim, ze ve formularich stalo, pokud jsi clenem EU, tak neni potreba a to platilo i pro nove EU zeme.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Nieuw Lid
|
tak jsem to checkla na IND a opravdu ho nepotrebujes, tak se na to vykasli, souhlasim s Beruskou
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Actief Lid
|
tam my prece z EU nemusime ne?aspon je to v papirech od IND
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
VIP Lid
|
Od ledna 2006 uz neexistuje ziekenfonds nebo particulier. Zavadi se tu system jednoho pojisteni.
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Chtela jsem se zeptat holky, jak to mate s antikoncepci. Pojisteni jsem si az do tet platila normalni turiticke v cechach, ale tetkom budu platit nejake na pul roku taky v cechach, ale bez naroku na osetreni v cechach. Budu si muset o antikoncepci zadat tady v Holandsku nebo jak to je? Diky
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Actief Lid
|
V tom formulari stoji,ze musis jit na gemeente a oni ti tam daji razitko nebo co.Takze jsem tam sla a oni,ze s tim nic spolecneho nemaji,ze vubec nevi co.Jo je to tam napsane,ze pro EU to neplati.Ale ja si to pro jistotu necham udelat,zas tak moc to stat nebude,ne?
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Actief Lid
|
Mate nekdo po ruce cislo na IND?
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Actief Lid
|
Pokud si zaregistrovana v nejake lekarne muzes si o antikoncepci proste rict...bez predpisu!Jinak si dojdi za doktorem-huisarts-at ti napise prvni predpis a pak az se v lekarne zaregistrujes muzes si tam pro to bez problemu chodit!
|
|
|
|