het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 09-05-07, 09:10   #101
Actief Lid

petule23's avatar

Nationaliteit:
Ahoj holky,
ja jsem brala v CR Mercilon a ten je od Organonu (holandska firma), takze jsem si ho tady nechala napsat taky a v pohode. Jinak s vami nesouhlasim co se gynekologa tyce. Moje kolegyne je polka a normalne zasla za huisarts a pozadala ji, aby ji objednala na gynekologii do nemocnice, ze jsme proste na to zvykly. Vubec v tom nebyl problem, za 14 dni mela vysetreni se vsim vsudy a vysledky do tydne. Ja jsem si zatim nechala gynekologa doma, protoze k nemu chodim uz 12 let a jsem s nim spokojena, ale casem se stejne asi budu muset nekam prepsat ;-)
petule23 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 09-05-07, 09:22   #102
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
petule23 schreef:
Bericht bekijken
Ahoj holky,
ja jsem brala v CR Mercilon a ten je od Organonu (holandska firma), takze jsem si ho tady nechala napsat taky a v pohode. Jinak s vami nesouhlasim co se gynekologa tyce. Moje kolegyne je polka a normalne zasla za huisarts a pozadala ji, aby ji objednala na gynekologii do nemocnice, ze jsme proste na to zvykly. Vubec v tom nebyl problem, za 14 dni mela vysetreni se vsim vsudy a vysledky do tydne. Ja jsem si zatim nechala gynekologa doma, protoze k nemu chodim uz 12 let a jsem s nim spokojena, ale casem se stejne asi budu muset nekam prepsat ;-)
me se konecne je taky povedlo dokopat a gyndu,jsou to dva tydny
jinak predtim me taky prohlizel ten jejich huisarts,no by me zajimalo co tam muze jen tim pohmatem v ty ordinaci zjistit
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 09-05-07, 09:23   #103
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
petule23 schreef:
Bericht bekijken
Ahoj holky,
Jinak s vami nesouhlasim co se gynekologa tyce. Moje kolegyne je polka a normalne zasla za huisarts a pozadala ji, aby ji objednala na gynekologii do nemocnice, ze jsme proste na to zvykly. Vubec v tom nebyl problem, za 14 dni mela vysetreni se vsim vsudy a vysledky do tydne. )
Tak to je zajimave, mne to odmitli udelat, i kdyz jsem jim rikala, ze si to zaplatim, mela jsem smulu. Po 30. roce mi pak prislo samo predvolani na vyter z cipku od GGD.....
Klarka is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 10-05-07, 02:29   #104
Actief Lid

motylek's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Klarka schreef:
Bericht bekijken
Tak to je zajimave, mne to odmitli udelat, i kdyz jsem jim rikala, ze si to zaplatim, mela jsem smulu. Po 30. roce mi pak prislo samo predvolani na vyter z cipku od GGD.....
Ja byla na tom vyteru z cipku tady u huisarts,nebyla jsem jeste tady pojistena,vubec nic.Proste me pritel k nemu objednal,on vysetril,ja vse zaplatila a bylo to.Hned ten den jsem mohla k nemu,takze jsem mela stesti,vubec jsem nemusela cekat.Jinac bych musela do Ceska,pac to vysetreni bylo akutni.
motylek is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 10-05-07, 08:39   #105
Actief Lid

Nationaliteit:
Tak ja jsem litala po doktorech tri mesice aby me udelali vysetreni protoze me boli v podbrisku az jsem z toho nekdy na nervy.Tak me udelal prohlidku huis arts a rekl mi ze to mam vetry.Tak jsem musela zatnout zuby abych mu nerekla ze je kreten!Vim snad ve 30letech co jsou vetry a co gynekologicke potize ne?Tak jsem si nasla jineho huis arts a ten me poslal konecne rovnou na gyndu ale svete div se,ta krava me vubec neprohlidla a rekla mi ze pokud me boli pri sexu v deloze tak ze jsem pry sucha...A tim to hasne.Ja uz jsem s nervama v prdeli protoze mam obavi.Skousime s manzelem mimco a porad jsem ve stresu zda mam uvnitr vse v poradku?To je snad takovej problem kdyby se mi koukla jednou mezi nohy pinda?Mela jsem tu jiz jeden samovolny potrat pri cemz mi do tel.rekli ze si mam vzit paracetamol pokud krvacim.No jsem uplne psychicky na dne,protoze nevim co se stane ted,kdyz me nikdo neprohlidne.Ja bych je nejradeji nekde udala a rozmazla to protoze me uz serou s tou jejich spolupraci.
veronika is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 10-05-07, 09:06   #106
Actief Lid

Nationaliteit:
Veroniko nemas treba endometriozu?????
kdyz te tak boli v podbrisku ...muze to byt jen zanet,ale i tu endometriozu maj zensky pomerne casto
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 10-05-07, 10:15   #107
Actief Lid

Mishka's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
veronika schreef:
Bericht bekijken
Tak ja jsem litala po doktorech tri mesice aby me udelali vysetreni protoze me boli v podbrisku az jsem z toho nekdy na nervy.Tak me udelal prohlidku huis arts a rekl mi ze to mam vetry.Tak jsem musela zatnout zuby abych mu nerekla ze je kreten!Vim snad ve 30letech co jsou vetry a co gynekologicke potize ne?Tak jsem si nasla jineho huis arts a ten me poslal konecne rovnou na gyndu ale svete div se,ta krava me vubec neprohlidla a rekla mi ze pokud me boli pri sexu v deloze tak ze jsem pry sucha...A tim to hasne.Ja uz jsem s nervama v prdeli protoze mam obavi.Skousime s manzelem mimco a porad jsem ve stresu zda mam uvnitr vse v poradku?To je snad takovej problem kdyby se mi koukla jednou mezi nohy pinda?Mela jsem tu jiz jeden samovolny potrat pri cemz mi do tel.rekli ze si mam vzit paracetamol pokud krvacim.No jsem uplne psychicky na dne,protoze nevim co se stane ted,kdyz me nikdo neprohlidne.Ja bych je nejradeji nekde udala a rozmazla to protoze me uz serou s tou jejich spolupraci.
Veroniko, tak si zajdi v Cechach na gyndu. Uz jen ta komunikace v cestine je o dost snadnejsi v takovych zalezitostech. Jinak hodne castym problemem jsou 'ovulacni bolesti' . Zvlaste po vysazeni hormonalni antikoncepce! Mrkni na google, najdes tam ruzny fora na tohle tema.
Oud 10-05-07, 10:57   #108
Actief Lid

Nationaliteit:
Holky, ja se tady nechci moc rozepisovat o mych zdravotnich problemech, ale ja jsem mela velke problemy podobneho razu jako Veronika, tady mi to nelecili, ted jsem rada, ze jsme v CR. Dokonce jsem jednou i letela do Prahy na hormonalni odber krve, ktery mi v NL nechteli udelat.. Narozdil od ceskych lekaru jsou ti holandsti milejsi, ale lecit me odmitli, takze mi ta jejich pratelskost byla na prd. Ted dochazim v Praze na lecbu a jsem moc rada, ze jsem tu. Kdybych to nechala byt, jak mi v NL namlouvali, nevim, co bych ted delala. Veroniko, posli mi kdyztak PB.
Klarka is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 11-05-07, 13:11   #109
Actief Lid

kacenice's avatar

Nationaliteit:
Tak jsem si to tu tak procetla a rozhodla se radsi investovat hodinu casu a nejakou tu korunu do navstevy vlastniho mileho pana gynekologa v cechach... nejak to tu ve me vzbuzuje veeeeeelikou neduveru....
kacenice is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 16-05-07, 15:58   #110
Actief Lid

petule23's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
veronika schreef:
Bericht bekijken
Ahoj Verco,
mne ti to taky pripada, ze bys mohla mit endometriozu, ne ze bych te chtela strasit, ale neni to zadna prdel. Ma to ted kamoska a je jin jen 23. Ja bych asi taky sedla na letadlo a letela domu. U nas v leeuwardenu te sice na gyndu poslou, ale ja mam skvely vztah s mym gynekologem v CR, tak tam vzdycky jednou za rok zajdu, zaplatim 350 Kc a hotovo.
petule23 is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels