|
|
![]() |
||||||
|
|
Onderwerp-opties | In onderwerp zoeken | Weergave |
|
|
#21 |
|
Volwaardig Lid
|
ja bych chtela ten kontakt na zubare v dusseldorfu!!!
dekuji. i ja se pridam... ze zubaru jsem nikdy hruzu nemela - jako male dite jsem si tam odsedela peknou radku hodinek a delali mi uz asi vsechno - ku podivu muj chrup vypada dobdre takze jsem zvykla na cokoli, jen jedine bych asi neprezila -INJEKCI - to by me rovnou mohli dat na luzko, at zas zacnu cirkulovat a to uz by ta narkozicka byla v pytli no take musim rict, ze spatneho zubare jsem jeste nepotkala - asi mam stesti.... to seda jen na blbce - pry...ale na ty Nl jsem slysela tak pul na pul, ale to spatne spis od lidi typu - redeji zemrit , nez uzrit dvere zubni ambulance! |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Moderator
|
Citaat:
Proc nemuzes zverejnit udaje tohoto zubare? - mozna ze i dalsi by meli zajem se s nim/ni spojit. nebo pracuje nacerno?....
|
|
|
|
#23 | |
|
Super Lid
|
Citaat:
Psal jsem v stejnou topic v holandsky oblast ze nevim kdyz se tady muze psat jmena a adressa. Tak jsem to psal na PM. A to bylo dobre, protoze ten cesky zubar uz nepotrebuje novy pacienti. ![]()
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Moderator
|
myslim, ze kazdy zubar v NL tvrdi, ze nepotrebuje nove pacienty, ale mozna pro nejakeho "landsmana" by udelal vyjimku.
kdyz to je oficialny zubar (a je napr. i v Gouden Gids, Telefoongids) tak jeho jmeno a adresa nejsou tajne. v tomto pripade muzes klidne napsat takove informace.
|