|
|
![]() |
||||||
|
|
Onderwerp-opties | In onderwerp zoeken | Weergave |
|
|
#12 |
|
Actief Lid
|
Hm tak na to jsem se neptala, ja mam snad hrazene vsechno. Rentgenove snimky, sundavani zubniho kamene, plomby a prohlidku, to vsechno mi pojistovna hned zaplatila zpet.
|
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Actief Lid
|
Tak to musim tez pridat svuj prizpevek.Zrovna jsem byla tento tyden u zubare,uz rano jsem sedela skoro hod.na zachode.A to mi jen prevrtaval plombu protoze byla napraskla.Takze jsem vedela ze to nic nebude ale stejne jsem vzdy hotova.Byla to ma druha navsteva zde u zubare.Ta prvni byla pred tydnem jen kontrola a tento tyden vrtani.Jsem takovy posera,ze jsem si nechala pichnout na vrtani injekci.A bez problemu jsme komunikovali AJ.A jak se tu jiz psalo i jsme se zasmali.Musim tedy napsat,ze mam poprve vzivote v hollandsku pozitivni zkusennost u lekare.To se jen tak nevidi.A muzu rict,ze bych tohoto zubare nevymenila za tu mou ceskou zubarku.To co mi vzdy provadela ona pri kontrole jsem myslela ze mi chce vymlatit vsechny zuby.A vsude kde me vrtala za cely zivot,mi dala jen cerne plomby.Tento zubar,mi dal dokonce i dozadu bilou plombu,to jsem teda cumela.A to vse zadarmo.Mam vlastne jen obyc.Basic Unive.Je to asi pravdepodobne taky o tom,kdo jak chodi.Protoze nam prisla pozvanka od zubare na kontrolu.Tak jsme se tam s manzilkem vypravili.I kdyz neradi.....
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Actief Lid
|
Jo jak pise Peta,tez sundaval zubni kamen.To mi v CR delala jednou za deset let mozna......No proste,fakt pred nim smekam klobouk.Jen podotykam je to cinan.Trosku jsem se musela v duchu smat kdyz jsem na nej tak koukala kdyz me vrtal,vzpomela jsem si na nase rakosniky v CR ze stanku jak prodavaji svy zbozicko na namesti a ted me tu jeden z nich vrta.
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
Jinak to,ze se zde standartne davaji bile plomby je super, aspon uz se clovek muze normalne smat od ucha k uchu.
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Volwaardig Lid
|
Ahoj, diky za vsechny odpovedi.
Uz je vse na dobre ceste. Ze zubare moc velkou hruzu nemam. Byl jsem tam predevcirem a tak se mi to zalibilo, ze jdu za tyden znova .To, co jsme si povidali, bychom asi anglicky zvladli taky, avsak trvalo by to dvakrat tak dlouho - takze mam aspon prijemny pocit, ze jsem svemu zubari diky jeho jazykovym znalostem usetril tochu casu. |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Actief Lid
|
To nemela byt Peto urazka ale jen neco pro zasmani.Protoze nase mesto je jich plne a kdo by se nadal ze ja budu navstevovat zubare cinskeho puvodu?To neni nic proti jeho narodnosti.Naopak ho muzu jen a jen chvalit.Kam se na nej hrabe nase CR zubarka,ale to jsem jiz psala.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Actief Lid
|
Hehe :-) No ja jsem s tim svym taky spokojena, je z Jizni Afriky a je to zlaticko. Moje zkusenosti se zubari v CR jsou spatne, za to tady vynikajici, tedy zatim...
|
|
|
|