|
|
![]() |
||||||
|
|
Onderwerp-opties | In onderwerp zoeken | Weergave |
|
|
#11 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
ohl. prac. povol. s IND. Pokud tady mas pritele nebo manzela, ten o tom urcite bude vedet vic. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Actief Lid
|
Jinak obyvatelstvo z Leeuwaardenu, mate moc pekne mesto. Obcas tam taky zabrousim do centra na prochazku, ponevadz tam bydli pritelova maminka a taky bracha.
![]() |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Nieuw Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Moderator
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Actief Lid
|
Ahojky vsem,
tak ja jsem si nasla pres internet peci o jednu pani a pak ten samy "sef" volal, zda nechci dalsi pani, o kterou bych se mohla starat. K tomu jsem si vzala roznaseni novin a udela mi to mesicne okolo 500euro s tim, ze si delam jeste ICT opleiding, cili denne studuji. Pevne doufam, ze za rok najdu praci, protoze pro ICT je celkem velka poptavka..
|
|
|
|
#20 |
|
Volwaardig Lid
|
tak a ja zas k tematu,
som povodom Slovenka, zoznamila som sa s mojim NL priatelom v Cechach, presnejsie na Morave pod Beskydmi, odtud je i ma cestina, a letos tady oslavime treti vanoce, ale oficialne jsem tady rok a pul. nejdrive jsem delala kancelarskou krysu, pak uklizela a ted mam oppas - je to to nej! a hledam dal. ik kom uit slowakije, met mijn nederlandse vriend ontmoett ik in tsjechie, precise in region moravia onder Beskydy bergen, warrom praat ik tsjechis, deze jaar vieren wij onse derde kerstdagens in NL, maar officiel ben ik here 1,5 jaar. mijn eerste zaak was in hypotheek kantoor, daarlyk peots vrouw en tijdelijk ben ik oppas moeder - het is de beste! en ik zoek.... was het goed? mijn lereres zal dood me maken .... hoop ik geen schultjes...iedereen kkan het lezen.... ostuda, maar ik moet beginnen. |
|
|
|