Registreren
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Vakantiehuizen
Agenda Ledenlijst FAQ Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Terug   het Tsjechisch Forum - Česká místnost - Práce a život v Nizozemí
Tsjechen in Nederland: wat doen jullie ?

Tsjechen in Nederland: wat doen jullie ?

Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken Weergave
Oud 04-12-06, 12:10   #11
Alma
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
moncicak schreef:
Ja uz jsem tam byla a oni mi rekli ze kdyz nemam povoleni tak me nemuzou zapsat.Tak ja opravdu nevim jak na to.
:snik:
Vzdyt CWI je pracak, pokud se nepletu a o povoleni se zada na IND! Ja teda komunikuju - nekomunikuju ohl. prac. povol. s IND. Pokud tady mas pritele nebo manzela, ten o tom urcite bude vedet vic.
Alma is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 04-12-06, 12:13   #12
Alma
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Jinak obyvatelstvo z Leeuwaardenu, mate moc pekne mesto. Obcas tam taky zabrousim do centra na prochazku, ponevadz tam bydli pritelova maminka a taky bracha.
Oud 04-12-06, 12:27   #13
moncicak
Nieuw Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Alma schreef:
Vzdyt CWI je pracak, pokud se nepletu a o povoleni se zada na IND! Ja teda komunikuju - nekomunikuju ohl. prac. povol. s IND. Pokud tady mas pritele nebo manzela, ten o tom urcite bude vedet vic.
Muj manzel je cech a prac povoleni mu vyridil zamestnavatel.Kdyz sem volala na ampasadu tak mi rekli ze o prac povoleni mi musi zazadat zamestnavatel.
moncicak is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 04-12-06, 14:05   #14
Alma
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
moncicak schreef:
Muj manzel je cech a prac povoleni mu vyridil zamestnavatel.Kdyz sem volala na ampasadu tak mi rekli ze o prac povoleni mi musi zazadat zamestnavatel.
Ach tak, vy jste oba dva Cesi, ale myslim, ze byste se radeji meli opravdu informovat na tom IND, protoze ty jako manzelka uz pracujiciho , i kdyz nove EU clena, by sis snad taky mela mit moznost si neco vyridit. Jestli mate nejake holandske kamarady, kteri by se poptali, vim z vlastni zkusenosti, ze IND rado komunikuje pouze holandsky, a kdyz nee, tak se jim do toho moc nechce....
Oud 04-12-06, 15:51   #15
Mishka
Actief Lid

Mishka's avatar

Nationaliteit:
Holky, asi jdete do jiny rubriky, prekrucujete tu 'tema'
Oud 04-12-06, 15:54   #16
Alma
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Mishka schreef:
Je sorry, mas pravdu...
Oud 04-12-06, 17:05   #17
pepo
Moderator

pepo's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Mishka schreef:
Děkuju, Miško a Míšo (Almo), už jsem přemýšlel, jak ty příspěvky o práci a povoleních nenápadně přešoupnu do té jiné rubriky, aby zůstal přehled.
pepo is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 04-12-06, 17:29   #18
Alma
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
pepo schreef:
Děkuju, Miško a Míšo (Almo), už jsem přemýšlel, jak ty příspěvky o práci a povoleních nenápadně přešoupnu do té jiné rubriky, aby zůstal přehled.
Pepo, jestli to jde, klidne je tam soupni, nechcu tady z toho delat gulasek....polepsim se!
Oud 06-12-06, 21:48   #19
Jay62
Actief Lid

Jay62's avatar

Nationaliteit:
Ahojky vsem,
tak ja jsem si nasla pres internet peci o jednu pani a pak ten samy "sef" volal, zda nechci dalsi pani, o kterou bych se mohla starat. K tomu jsem si vzala roznaseni novin a udela mi to mesicne okolo 500euro s tim, ze si delam jeste ICT opleiding, cili denne studuji. Pevne doufam, ze za rok najdu praci, protoze pro ICT je celkem velka poptavka..
Oud 13-12-06, 23:33   #20
vierka
Volwaardig Lid

vierka's avatar

Nationaliteit:
tak a ja zas k tematu,
som povodom Slovenka, zoznamila som sa s mojim NL priatelom v Cechach, presnejsie na Morave pod Beskydmi, odtud je i ma cestina, a letos tady oslavime treti vanoce, ale oficialne jsem tady rok a pul.
nejdrive jsem delala kancelarskou krysu, pak uklizela a ted mam oppas - je to to nej! a hledam dal.

ik kom uit slowakije, met mijn nederlandse vriend ontmoett ik in tsjechie, precise in region moravia onder Beskydy bergen, warrom praat ik tsjechis, deze jaar vieren wij onse derde kerstdagens in NL, maar officiel ben ik here 1,5 jaar.
mijn eerste zaak was in hypotheek kantoor, daarlyk peots vrouw en tijdelijk ben ik oppas moeder - het is de beste! en ik zoek....
was het goed? mijn lereres zal dood me maken .... hoop ik geen schultjes...iedereen kkan het lezen.... ostuda, maar ik moet beginnen.
vierka is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken
In onderwerp zoeken:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Nederlands Cesky English Deutch

© 2007 Tsjechie.net - Forum: vbulletin- Weather: In-pocasi.eu - Stats: Opentracker.net - SEO by vBSEO 3.0.0 - RSS Feed