![]() |
|
|
#71 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]()
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]() Na to by byla potreba cely novy 'onderwerp' ![]()
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Lid
|
Citaat:
Vsechny papiry,co jsem vyplnila, mi vratila zpatky se zlutyma papirkama co a jak mam blbe. Vzdycky zmizela za tou "poskomunistickou" prepazkou a kdyz jsem si jednou dovolila zatukat, tak me servala jak maly dite. Dukladne jsem ji vysvetlila, ze to vyplnuji poprve (a naposledy) a ze mi fakt nepripada logicke, ze vyplnuji za svou dceru (narozena 2004) ze nezadala o jine obcanstvi nebo ze se nenarodila pred 1968 atak...proste klasika. Vsem zadatelkam a zadatelum preji pevne nervy, protoze kdybych nemusela, tak na nase velvyslanectvi fakt ani nepachnu. Muj NL pritel prohlasil, ze to je hodne smutna vizitka CR... bohuzel. |
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
Volwaardig Lid
|
Jee, tak u pani Jare jsem taky byla, je to tak dva mesice ( nahlasit syna ). Ale asi mela zrovna lepsi den, protoze docela usla, i kdyz mi polovinu formularu tez vratila, ze je mam spatne vyplnene ( a to uz jsem je plnila po treti a naposledy)!!.
Nejvic me ale zarazilo, kdyz jsem se ji zeptala jestli si u nich muze dcerka dojit na WC a ona odpovedela, ze ho tam nemaji. To at ze me nedela s prominutim "blbce", kam tedy chodi ona, urcite ne na parkoviste mezi auta. Ja ted cekam az mi prijde cesky rodny list pro synka a pak uz me tam v zivote nikdo nikdy neuvidi. |
|
|
|
|
|
#77 |
|
Actief Lid
|
A nemate prosim nekdo zkusennosti s narozenim ditete v CR?Jestli to chapu dobre,tak pokud se narodi dite v CR,tak dostane automaticky cesky rodny list u nas ve meste na matrice a po te ho musim jit sama zaregistrovat na nizozemskou ambasadu v Praze?A jak je to dal zde v NL?Pravdepodobne musim mit cesky rodny list ditete prelozeny do hollandstiny nebo ne?A dalsi otazka,cetla jsem nekde,ze deti v CR musi mit uz svuj cestovni pas?No mam v tom zase gulas.Co si o tom myslite?
|
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Lid
|
Citaat:
![]() BTW pokud ho budes chtit zaregistrovat v NL, protoze ma NL otce, tak si budes muset vyridit veskere papirovani, ktere jsi si musela vyrizovat pro sebe (rodny list, matrika, razitka, preklady.....) |
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Actief Lid
|
A devcata, jak je potom, kdyz uz nemas trvale bydliste v CZ a budes rodit tady, dite automaticky dostane NL obcanstvi nebo ma narok i na CZ obcanstvi? Jde to pak zaridit mu nechat udelat dvoji?
|
|
|
|