![]() |
|
|
#61 | |
|
VIP Lid
|
Citaat:
A jestli jsi mela napriklad v CR Logest, tak ten se tu jmenuje Meliane (zkus holandsky vyslovit Logest). Staci se podivat na stranky vyrobce a zjistit si nazev. Podivej se sem: Prehled piluli Aneb trocha osvety .. ![]()
|
|
|
|
#62 |
|
Actief Lid
|
No jak tak koukam na ty prasky, tak mercilon je taky od Organonu, tak to bych asi nemela mit problem ho taky sehnat. Ale na kontrolu si stejne radeji zajedu domu k vlastnimu lekari nez se tady doprosovat, aby mi udelali pravidelnou prohlidku
![]() |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Volwaardig Lid
|
[quote=petule23]No jak tak koukam na ty prasky, tak mercilon je taky od Organonu, tak to bych asi nemela mit problem ho taky sehnat.
Mercilon tu je k dostani,ale ta prohlidka bohuzel ne... ![]() |
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Actief Lid
|
Ja jsem holky uzivala v cr yadine a taky jsem rekla ze jine uzivat nebudu,protoze mam pak problemy s vahou tak mi doktor rekl,at prinesu krabicku ze se podiva jaky je to slozeni a dal mi presne stejne prasky se stejnym slozenim i krabicka byla stejna jen se to jmenuje yasmin.Stalo me to na tri mesice 16eur.Je to levnejsi nez v CR v CR jsem platila 1000kc coz je nejakych35eur.Je to nemecka antikoncepce.Ale urcite musite mit recept a nebo vam to da primo doktor v ordinaci kdyz vam je objedna.
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Actief Lid
|
jeste ze tyhle veci nejim,zase o starost by bylo vic
![]() |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Actief Lid
|
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Actief Lid
|
Pardon...stala se chyba, cely text me vypadl....
Jinak tento link je na stranky pro ty, co chteji mit mimi ci uz maji. Je tam i diskuzni forum na tema porod doma ci v nemocnici. Jen tak pro zajimavost... |
|
|
|
|
|
#69 |
|
Actief Lid
|
Dnes jsem se dozvedela od mamky, ze i presto ze budu rodit v Holandsku, tak mam narok na porodne, coz je myslim super. Napred jsem planovala platit si v CR socialni pojisteni protoze mi nekdo tvrdil ze bych pak brala materskou, ale to je blbost, jelikoz tam nebydlim a nepracuju. Ovsem to porodny me celkem potesilo. Dobra zprava pro nastavajici maminy!!!
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Actief Lid
|
Ale jen pry pokud ma manzel trvale bydliste tez v CR.Tak mi to bylo receno na urade v CR.Tedy pokud jsi vdana a pokud ne,tak nevim.
|
|
|
|