het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 02-05-06, 16:57   #61
VIP Lid

Beruska's avatar

Citaat:
Martina schreef:
Je pravda, ze prasky co jsem mela v CZ tady nemeli, tak me strcili jiny. Ja mela s velmi nizkym obsahem, ted nam tezsi. No, moc radoste jsem se na to netvarila..
Nemela ses dat a trvat na tom, ze chces ty a ty prasky. Ja se sice s doktorem pomalu hadala, ale pak mi napsal ty, co jsem chtela. Oni tady maji tendence davat pilule s 30 mg estrogenu, coz ne kazdemu dela dobre.
A jestli jsi mela napriklad v CR Logest, tak ten se tu jmenuje Meliane (zkus holandsky vyslovit Logest). Staci se podivat na stranky vyrobce a zjistit si nazev.
Podivej se sem: Prehled piluli

Aneb trocha osvety ..
Oud 03-05-06, 09:39   #62
Actief Lid

petule23's avatar

Nationaliteit:
No jak tak koukam na ty prasky, tak mercilon je taky od Organonu, tak to bych asi nemela mit problem ho taky sehnat. Ale na kontrolu si stejne radeji zajedu domu k vlastnimu lekari nez se tady doprosovat, aby mi udelali pravidelnou prohlidku
petule23 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 03-05-06, 10:23   #63
Volwaardig Lid

Alice's avatar

Nationaliteit:
[quote=petule23]No jak tak koukam na ty prasky, tak mercilon je taky od Organonu, tak to bych asi nemela mit problem ho taky sehnat.

Mercilon tu je k dostani,ale ta prohlidka bohuzel ne...
Alice is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 04-05-06, 09:02   #64
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Beruska schreef:
Nemela ses dat a trvat na tom, ze chces ty a ty prasky. Ja se sice s doktorem pomalu hadala, ale pak mi napsal ty, co jsem chtela. Oni tady maji tendence davat pilule s 30 mg estrogenu, coz ne kazdemu dela dobre.
A jestli jsi mela napriklad v CR Logest, tak ten se tu jmenuje Meliane (zkus holandsky vyslovit Logest). Staci se podivat na stranky vyrobce a zjistit si nazev.
Podivej se sem: Prehled piluli

Aneb trocha osvety ..
Jen se neboj, ze bych se tak snadno nechala premluvit. V CZ jsem mela Minesse a ty tady na trhy nejsou. To jsem se divala i na stranky Vereniging anticonceptie Nederland a ty nebyli na seznamu. Psali tam, ze by snad teprve meli prijit na NL trh. Ted me dali Mealine ty jsou tedy o neco silnejsi, ale jine nemaji.
Martina is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 15-05-06, 13:25   #65
Actief Lid

Nationaliteit:
Ja jsem holky uzivala v cr yadine a taky jsem rekla ze jine uzivat nebudu,protoze mam pak problemy s vahou tak mi doktor rekl,at prinesu krabicku ze se podiva jaky je to slozeni a dal mi presne stejne prasky se stejnym slozenim i krabicka byla stejna jen se to jmenuje yasmin.Stalo me to na tri mesice 16eur.Je to levnejsi nez v CR v CR jsem platila 1000kc coz je nejakych35eur.Je to nemecka antikoncepce.Ale urcite musite mit recept a nebo vam to da primo doktor v ordinaci kdyz vam je objedna.
veronika is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 23-05-06, 12:56   #66
Actief Lid

Nationaliteit:
jeste ze tyhle veci nejim,zase o starost by bylo vic
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 23-05-06, 15:02   #67
Actief Lid

Nationaliteit:
www.kindjeopkomst.nl
Oud 23-05-06, 15:05   #68
Actief Lid

Nationaliteit:
Pardon...stala se chyba, cely text me vypadl....

Jinak tento link je na stranky pro ty, co chteji mit mimi ci uz maji. Je tam i diskuzni forum na tema porod doma ci v nemocnici. Jen tak pro zajimavost...
Oud 18-08-06, 14:53   #69
Actief Lid

Nationaliteit:
Dnes jsem se dozvedela od mamky, ze i presto ze budu rodit v Holandsku, tak mam narok na porodne, coz je myslim super. Napred jsem planovala platit si v CR socialni pojisteni protoze mi nekdo tvrdil ze bych pak brala materskou, ale to je blbost, jelikoz tam nebydlim a nepracuju. Ovsem to porodny me celkem potesilo. Dobra zprava pro nastavajici maminy!!!
Sandra81 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 18-08-06, 15:30   #70
Actief Lid

Nationaliteit:
Ale jen pry pokud ma manzel trvale bydliste tez v CR.Tak mi to bylo receno na urade v CR.Tedy pokud jsi vdana a pokud ne,tak nevim.
veronika is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels