![]() |
|
|
#51 |
|
Actief Lid
|
pardon, zalezi na tom jakou mas antikoncepci. Na nektere druhy je recept porad nutny. Alespon takhle me to rekla sestra.
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Actief Lid
|
No ja jsem si nechala Mercilon, jsem na nej zvykla a nemenila bych, takze si pro prasky jezdim 2 x rocne domu a na kontrolu taky :-)
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Actief Lid
|
Je pravda, ze prasky co jsem mela v CZ tady nemeli, tak me strcili jiny. Ja mela s velmi nizkym obsahem, ted nam tezsi. No, moc radoste jsem se na to netvarila.
Ale segra volala s pani doktorkou s gyndy a ta me rekla, ze by me vzali na prohlidku. Vlastne se divili, ze tady te nikdo nekontroluje.. |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Actief Lid
|
to ja jsem ted v patek byla poprve u doktora..
sla jsem si pro antikoncepci...(brala jsem ji 1 mesic a nesedla mi v cr a to uz je let..) tady jsem ji jen rekla,ze ji chci a ona mi dala recept a jdi.... ja jen koukala... nastesti mi kamoska na internetu nasla prospekt v cestine co a jak...tak jsem si to procetla,jinak nevim.. tady ti fakt nic nereknou...ani te neprohlidnou,jestli ji vubec muzes mit... jen rekla,jak ti nesedne,tak prijd,jinak jen kazdy pul rok do lekarny... no asi si v lete taky zajdu k nam a necham se poradne prohlednout,to je nejlepsi... tady je to hruza... a to platime nehorazne penize za pojisteni!:snik:
|
|
|
#56 |
|
Actief Lid
|
No mne to rikej, ja taky platim 110 Euro mesicne za pojisteni a u doktora jsem jeste nebyla, nejak se tam bojim, ale asi budu muset co nejdrive k zubari, nejak mne boli zuby. Antikoncepci si ale bez prohlidky predepsat nenecham....
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Actief Lid
|
Ja jdu za dva tydny tady poprve k zubari. Taky se bojim......
V CZ jsem chodila kazdy 3 mesice, protoze mam citlivy dasne. Tady bych se nedoplatila...tak jsem zvedava, jak to budu resit. |
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
to ja jdu po par letech uz pristi ctvrtek a taky se bojim...snad mi je hned nebudou vrtat...:traan: a antikoncepce bez vysetreni?me je to taky dost divne...ale co nadelam..co cr jedu az v cervenci a to je moc dlouho...:snik: ale jinak mi to tu vyhovuje,reknu co chci a bez problemu to mam...u nas mi brali krev kvuli blbostem.... a taky,kdyz si jdu pro nove bryle,tak bez problemu v optiku.pojistovna mi proplati 200eu co 2 roky a jeste jsem dostala jedny zdarma...coz je ulpne super. ![]()
|
|
|
|
#59 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
tak zubar to je asi jediny s cim jsem tady spokojena . V Praze jsem nemela moc dobrou zubarku. |
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Co se tyce antikoncepce, tam mam stesti ze mam Marvelon, coz je holandsky vyrobek a taky tady vyjde mnohem levneji !!! v cechach uz taky nedelaji jaterni testy jako se delali driv pokud jsi brala antikoncepci, pouze pokud nastanou nejake potize....
Ja si teda na sveho doktora stezovat nemuzu!! Vzdycky poradi a pokazdy mi pomohl. A to ho navstevuji dost casto.... |
|
|
|