|
|
#131 |
|
Actief Lid
|
Gratuluju!!! A je to chlapecek, holcicka, mira, vaha... A taky jmeno, pochlub se nam
Je mi lito, ze mas takovouhle spatnou zkusenost, porod neni zrovna prochazka ruzovym sadem, ale zvladlas to a za cas si na to ani nevzpomenes a budes planovat dalsi Co se tyce nejakych tech pijnstillers, ja mela predem uz v papirech od verloskundige, ze chci neco na bolest. Jestli sis nerekla predem tak mozna i proto ti je nedali ? Ale je pravda, ze pokud ti je daji, spatne se rodi, protoze necitis kdy jsou stahy, tudiz nevis, kdy 'zabrat'...
|
|
|
|
#132 |
|
Actief Lid
|
Miso ty uz planujes druhy miminko? :-)
|
|
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
Nieuw Lid
|
ZdravimVas vse!Dnes jsem nahodne prisla na tuto stranku.Jsem tu od brezna v Almere a mam 9mesicniho chlapecka.Snazime se o druhe ale zatim nic.Rodila jsem v Cechach a chci a v budoucnu tez.Nikoho tu neznam,tak moc rada se s Vami sejdu.Muzu i do Utrechtu manzel tam pracuje.Pokud sen Vam bude chtit zavolejte mi a prijdte na navstevu.tel.0613267755
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
Volwaardig Lid
|
Prosím klikněte na jednu z ikon Rychlá odpověď pro aktivaci rychlé odpovědi.
|
|
|
|
|
|
#135 |
|
Volwaardig Lid
|
tak to byl maly prehmat, ale to se snad da omluvit - hihihihi - holky ja to resim vramci dovci, zajedu si na moravu, z gynekologycke zidlicky se pokocham beskydama, povykladam s doktorem, poklabosim se sestrickou, vse si zacaluji z vlastni kapsy a spokojene , za rok nazhledanou. a pokud prijde na porod, budu to resit v cr, tady se mi do toho nechce, jak jsem poslouchala skusenosti od holandanek, tak to tedy ne, a doma se mi prestavovat postel jen kuli 24hodinam nechce, pak uz to nestoji jako predtim, a nejake poporodni komplikace to jim tady nic nerika, to nebudu riskovat, doma je doma, alespon pro jednou.
|
|
|
|
|
|
#136 |
|
Volwaardig Lid
|
mila ines, podle tveho popisu almere neni tak daleko, tak jak se vratim ze skousek, cr, tak se ozvu a uvidime. uzivejte si nadherneho mladi, v.
|
|
|
|