het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 27-08-06, 12:39   #91
Actief Lid

Nationaliteit:
Jeste k tomu trvalemu bydlisti.Vim,ze to nema byt mit dve,ale ja jsem se minuly rok odhlasila z trvaleho bydliste v CR,pak k vuli pojisteni jsem se nahlasila zpet a pani na matrice mi rekla,proc jsem se vubec odhlasovala,ze ona stejne moc dobre vi,ze nekteri lide maji tez dve trvala bydliste.Tak at nemam porad papirovani at to necham tak jak to je .Takze i na uradech se moc zakonama neridi.
veronika is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 27-08-06, 12:41   #92
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Martina schreef:
Na jednu stranu mas pravdu. Na druhou stranu, se cokoliv muze stat i v CZ. Ikdyz jsem slysela take mnoho pripadu tady z NL, tak si mysli, ze v CZ jsou take problemy. Mozna jineho druhu, ale take jsou. Ale pokud mas v CZ vetsi zazemi a pro tvuj klid, tak proc ne, ze?
Mam tam svou oporu a to je ma mama.Tady mame tez dobre vztahy ale ze zacatku to take nebylo moc valne,proto ja ve 29letech potrebuji jeste mamu.Mam manzela ale jsem jak male dite.Strasny ne?
Oud 27-08-06, 12:43   #93
Actief Lid

Nationaliteit:
Jen si pak da
vej pozor, aby si nemela pozdeji problemy s pojistenim a nemusela neco doplacet. Jeden nikdy nevi, az se na uradech nekdo vzbudi a bude se v tehle vecech hrabat.....

Vim ze uz se to tady probiralo, ale....
Martina is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 27-08-06, 12:44   #94
Actief Lid

Nationaliteit:
Ja vim,uz o tom tez premyslim.
Oud 27-08-06, 12:48   #95
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
veronika schreef:
Mam tam svou oporu a to je ma mama.Tady mame tez dobre vztahy ale ze zacatku to take nebylo moc valne,proto ja ve 29letech potrebuji jeste mamu.Mam manzela ale jsem jak male dite.Strasny ne?
To naprosto chapu. Ja tu mam take znamou a ta se ted stehuje zpatky do CZ. Rodice ji strasne chybi a ona sveho pritele premluvila, aby se do CZ vratili.

Ja tomu rozumim. Ja tu take nikoho nemam. Jen jednu kamaradku cesku, co tu bydli kousek ode me jinak nikoho. Rodice me obcas take chybi i my znamy v CZ. A pokud mas fantasticky vztah s mamkou, na tom neni nic spatneho. Kor kdyz ted cekate rodinu, tak se prece chces s mamkou o to take podelit. Kazda mamka na to ceka a chce s dcerou jit nakupovat oblecenicko atd, ne?
Oud 27-08-06, 12:50   #96
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
anavi schreef:
od '85 v holansku a ted 2 mesice v nemecku.
Co Te ted privedlo do Nemecka? Neni to pro Tebe velka zmena? Vratis se nekdy zpet do NL?

Takze pro Tebe otazka nekdy se vratit do CZ uz neni vlastne aktualni.
Oud 27-08-06, 12:51   #97
Actief Lid

Nationaliteit:
Presne tak.A ja tu nemam ani tu cesku.Ale mam takovou jednu zkusennost.Asi pred dvema tydny jsem byla nakupovat ve Venlo a sla tam 4clena ceska rodina.Tak jsem pozdravila a pani tez jen dcera asi tak 30let se na me divala jako by me chtela probodnout.Asi nemela vylozene naladu si se mnou povidat.Tak nechapu.Ja jsem rada kdyz tu narazim na trhu na nekoho s CJ a muzu si pokecat.
Oud 27-08-06, 12:58   #98
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
veronika schreef:
Presne tak.A ja tu nemam ani tu cesku.Ale mam takovou jednu zkusennost.Asi pred dvema tydny jsem byla nakupovat ve Venlo a sla tam 4clena ceska rodina.Tak jsem pozdravila a pani tez jen dcera asi tak 30let se na me divala jako by me chtela probodnout.Asi nemela vylozene naladu si se mnou povidat.Tak nechapu.Ja jsem rada kdyz tu narazim na trhu na nekoho s CJ a muzu si pokecat.
Jo je to divny...nekteri cesi proste s jinymi mluvit nechteji jako by se stydeli ci co. Uz si asi mysli, ze kdyz tu ziji, tak jsou neco vis....taky tomu nerozumin.

Ja kdybych taky tu svoji kamaradku nemela, taky by me bylo auvej. Takhle si muzeme povidat o vecech, ktere proste s manzelem probrat nemuzes. Proste zenske veci. Vsak to znas.
Oud 27-08-06, 13:00   #99
Actief Lid

Nationaliteit:
Tak tak,pak kdyz jsme v CR u me kamaradky,tak ten muj jen sedi a kouka,protoze nerozumi ani slovo.A ze nam huby jedou.
Oud 27-08-06, 13:04   #100
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
veronika schreef:
Tak tak,pak kdyz jsme v CR u me kamaradky,tak ten muj jen sedi a kouka,protoze nerozumi ani slovo.A ze nam huby jedou.
To je u nas to a same. Ale ja se vzdycky citim trochu vinna, protoze se nemuze zapojit do rozhovoru. A taku musi sedet a koukat.

Hold, je lepsi, kdyz jsi s nekym sama, tak se potom na manzela nemusis ohlizet. :-)

A jake jsou tedy tvoje plany do budoucna, smim-li se ptat?
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels