![]() |
|
|
#91 |
|
Actief Lid
|
Jeste k tomu trvalemu bydlisti.Vim,ze to nema byt mit dve,ale ja jsem se minuly rok odhlasila z trvaleho bydliste v CR,pak k vuli pojisteni jsem se nahlasila zpet a pani na matrice mi rekla,proc jsem se vubec odhlasovala,ze ona stejne moc dobre vi,ze nekteri lide maji tez dve trvala bydliste.Tak at nemam porad papirovani at to necham tak jak to je .Takze i na uradech se moc zakonama neridi.
|
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
Actief Lid
|
Jen si pak da
vej pozor, aby si nemela pozdeji problemy s pojistenim a nemusela neco doplacet. Jeden nikdy nevi, az se na uradech nekdo vzbudi a bude se v tehle vecech hrabat..... Vim ze uz se to tady probiralo, ale.... |
|
|
|
|
|
#94 |
|
Actief Lid
|
Ja vim,uz o tom tez premyslim.
|
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
Ja tomu rozumim. Ja tu take nikoho nemam. Jen jednu kamaradku cesku, co tu bydli kousek ode me jinak nikoho. Rodice me obcas take chybi i my znamy v CZ. A pokud mas fantasticky vztah s mamkou, na tom neni nic spatneho. Kor kdyz ted cekate rodinu, tak se prece chces s mamkou o to take podelit. Kazda mamka na to ceka a chce s dcerou jit nakupovat oblecenicko atd, ne? |
|
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
Takze pro Tebe otazka nekdy se vratit do CZ uz neni vlastne aktualni. |
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Actief Lid
|
Presne tak.A ja tu nemam ani tu cesku.Ale mam takovou jednu zkusennost.Asi pred dvema tydny jsem byla nakupovat ve Venlo a sla tam 4clena ceska rodina.Tak jsem pozdravila a pani tez jen dcera asi tak 30let se na me divala jako by me chtela probodnout.Asi nemela vylozene naladu si se mnou povidat.Tak nechapu.Ja jsem rada kdyz tu narazim na trhu na nekoho s CJ a muzu si pokecat.
|
|
|
|
|
|
#98 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
Ja kdybych taky tu svoji kamaradku nemela, taky by me bylo auvej. Takhle si muzeme povidat o vecech, ktere proste s manzelem probrat nemuzes. Proste zenske veci. Vsak to znas. |
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
Actief Lid
|
Tak tak,pak kdyz jsme v CR u me kamaradky,tak ten muj jen sedi a kouka,protoze nerozumi ani slovo.A ze nam huby jedou.
|
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
Hold, je lepsi, kdyz jsi s nekym sama, tak se potom na manzela nemusis ohlizet. :-) A jake jsou tedy tvoje plany do budoucna, smim-li se ptat? |
|
|
|
|