|
|
#151 |
|
Nieuw Lid
|
No pockej,
a to se jeste taky muze stat, ze prijedeme do Cech, s prelozenejma papirama a apostilou, a narazime na jinou babu, ktera nam je schopna rict, ze nam ten jeden dokument chybi a ze nas neodda Zensky je to legrace. Takhle jsem si vlastni svatbu nepredstavovala. A co u vas? Jak to probihalo, a co vydani novych pasu? |
|
|
|
|
|
#152 | |
|
VIP Lid
|
Citaat:
Tak to se snad nezente. (aneb Skrivanci na niti, ze)
|
|
|
|
#153 |
|
Actief Lid
|
Ahoj, my jsme meli svatbu v Cesku v srpnu, tak si to snad jeste pamatuju. Oddaci list vam (na pozadani) vydaji do tri dnu, ale musis jim to rict, jinak to trva dva tydny. Na tu cizineckou policii nezapomente jit jinak vas neoddaji. A jak tu uz nekdo psal, muzes cestovat na tu "ustrizenou obcanku", ale stejne tak na starej pas. Ten Ti totiz plati jeste tri mesice po svatbe (rozumej zmene jmena, kvuli svatbe), je to napsany na strankach nasi ambasady. A o novej pas si pozadas tady na ambasade, trva to asi 2 mesice. Neni to tak slozity jak se zda. A jestli do Ceska s tema papirama pojedes sama, vem si sebou kopii pritelova pasu, s tim, ze jim original ukazes tesne pred svatbou. Drzim palce at vse dobre dopadne!
P.S. Nam ten papir o pravni zpusobilosti vydali tady v NL, az kdyz jsem jim prinesla svuj papir o pravni zpusobilosti a rodnej list z Ceska, vse prelozeny a s apostilou. |
|
|
|
|
|
#154 |
|
Actief Lid
|
no ja nevim,ale me to trva uz pul roku a stale jsem si nezazadala o pas
to az pri dalsi schuzce... ale je to tim,ze jsem se vdavala v NL ,musela jsme cekat na oddaci list . ale stejne svatba v nl ci v cr vyjde na stejno ,jsou to stejne litacky... tak hodne stesti s papirovanim jak uz pred svatbou,tak i po svatbe... ze zacatku jsem take nevedela kudy kam ,ale vse dobre dopadlo a ja doufam,ze se mi z ambasady ozvou co nejdrive. ![]()
|
|
|
|
|
#156 |
|
Actief Lid
|
Tak to uz fakt neni normalni, to se vic vyplati si pro to zajet dvakrat do Cech...
|
|
|
|
#157 |
|
Actief Lid
|
|
|
|
|
|
|
#158 |
|
Actief Lid
|
Hahaha, copak to papirovani se prezit da, na to jsme koneckoncu uz zvykly... ale ten tyjatr pro ty pribuzny, to bych asi neprezila
![]() PS. zdravim Barbie, jak jde zivot?
|
|
|
|
#159 |
|
Actief Lid
|
no me matka naposledy rekla,ze at se nevdavam vubec,ze nehodla nic zarizovat
![]() |
|
|
|
|
|
#160 | |
|
VIP Lid
|
Citaat:
Mas dobrej podpis... opravdu vystizny! Bericht 10-01-08 om 23:10 aangepast door barbie. |
|
|
|
|