Registreren
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Vakantiehuizen
Agenda Ledenlijst FAQ Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Terug   het Tsjechisch Forum - Česká místnost - Práce a život v Nizozemí
Svatba

Svatba

Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken Weergave
Oud 19-10-07, 18:33   #131
Actief Lid

Nationaliteit:
No my byli oficialne uznany jako manzele az snad po pul roce, takze to je uplne jedno kdy jim to na gemeente dodas.
Sandra81 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 19-10-07, 19:10   #132
Actief Lid

Nationaliteit:
svatba

Citaat:
Sandra81 schreef:
Bericht bekijken
No my byli oficialne uznany jako manzele az snad po pul roce, takze to je uplne jedno kdy jim to na gemeente dodas.
To je divny,mi jsme dali papiry na gemeente a taky jsme byli hned oficialne oddani.
veronika is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 20-10-07, 13:05   #133
Actief Lid

Nationaliteit:
Takze jim to trvalo tyden a zapsali nas na geemente jako oddane. Ale jeste stejne musime do haagu, jestli potrebujeme holandsky oddaci list.
B0791 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 20-10-07, 14:09   #134
Actief Lid

Nationaliteit:
svatba

Citaat:
B0791 schreef:
Bericht bekijken
Takze jim to trvalo tyden a zapsali nas na geemente jako oddane. Ale jeste stejne musime do haagu, jestli potrebujeme holandsky oddaci list.
Pokud mas prelozeny cesky oddaci list do holandskeho jazyka jiz z CR s apostilou ,tak uz zadny oddaci list nebudes potrebovat.
Oud 21-10-07, 08:54   #135
Actief Lid

Nationaliteit:
Manzel ho potrebuje do prace. Armadni uredni siml nam nechce ten ceskej, prelozenej s apostilou uznat.
B0791 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 21-10-07, 09:30   #136
Actief Lid

Nationaliteit:
svatba

Citaat:
B0791 schreef:
Bericht bekijken
Manzel ho potrebuje do prace. Armadni uredni siml nam nechce ten ceskej, prelozenej s apostilou uznat.
No to je divny.
Oud 01-11-07, 22:04   #137
Actief Lid

Jay62's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
veronika schreef:
Bericht bekijken
No to je divny.
Taky si myslim, ze je to divny, jsme stejne pravni stat jako Holandsko...tyhle kecy proste nemohu pochopit...asi bych si dala stiznost...muj nazor...
Jay62 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 08-01-08, 12:59   #138
Nieuw Lid

Nationaliteit:
svatba

Ahoj holky, tak jsem si tu cetla ty vase prispevky. To papirovani je hruza. Ja se budu vdavat v CR v cervnu. Na matrice v CR mi rekli, ze potrebuju priteluv rodny list a doklad o pravni zpusobilosti k uzav.manzel. Take mi rekli, ze nektere urady nevydavaji ten doklad o pravni zpusobilosti a tak kdyz mi ho odmitnou vydat, tak ze mam zazadat o potvrzeni, ze ten doklad nevydavaji. A pak mam misto toho zajistit doklad o stavu, statnim obcanstvi a bydlisti pritele. No zitra jdeme na gemeente, tak jsem na to zvedava, koho tam chytnem. Pritelovi po telefonu, rekli, ze ten doklad o pravni zpusobilosti davaji jen kdyz je svatba v Holandsku. Tak se moooc bojim, aby nam vydali to potvrzeni, ze ten doklad nevydavaji.
No jinak samozdrejme kazdy doklad ma byt s apostilou a pry prelozeny do cestiny ceskym soudnim prekladatelem. A to to chteji mit na matrice uz do pulky unora, jinak nam zrusi termin.
Tak se budu modlit
PS: taky mi bylo zdeleno, ze pritel potrebuje potvrzeni o opravnenosti pobytu na uzemi CR vydane cizineckou policii (ne starsi 7 dnu). A taky tlumocnika, kdyz nerozumi cesky. Nemusi to byt pry soudni tlumocnik, ale pak musi slozit slib do rukou matrikare.

Tak mi prosim holky pisnete na email jaky mate vy zkusenosti. Ja se tady zatim budu modlit, aby jsme vsechno stihli v cas.
Evelinka is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 08-01-08, 13:35   #139
Actief Lid

goddart's avatar

A nemate teda jednodussi se vzit v Holandsku?
Oud 08-01-08, 13:42   #140
Nieuw Lid

Nationaliteit:
Citaat:
goddart schreef:
Bericht bekijken
A nemate teda jednodussi se vzit v Holandsku?
Ahojda, pak by to bylo papirovani zase tady (ja bych musela vsechno dolozit pro gemeente), aspon teda myslim
No hlavne by to bylo o doooost drazsi
A uz vidim jak taham babicky a dedy do letadla nebo 9 hodin autem
No nemame to my holky jednoduchy...ufff....jak rika maminka "mela jsi si vybrat cecha"
Evelinka is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken
In onderwerp zoeken:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Forumnavigatie

Nederlands Cesky English Deutch

© 2007 Tsjechie.net - Forum: vbulletin- Weather: In-pocasi.eu - Stats: Opentracker.net - SEO by vBSEO 3.2.0 - RSS Feed