|
|
![]() |
||||||
|
|
Onderwerp-opties | In onderwerp zoeken | Weergave |
|
|
#61 | |
|
Volwaardig Lid
|
belgie
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Actief Lid
|
Ahoj,ja ziji v Sambeek je to asi 1km z Boxmeer.Tak pokud chces tak se muzeme sejit.Veronika.Email:denissen.v@seznam.cz.Tel:**** *****
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Actief Lid
|
Ahoj Saro,
Jak uz jsem psala pred tim, ja i Martin bydlime v Leeuwardenu, a to je od Zwolle zhruba hodinu, treba bychom se mohli nekdy sejit a pokecat. Petra
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Nieuw Lid
|
Zdravim Vas
Ja bych navrhl aby se udelal normalne nejaky sraz.Jako se to dela z lidma ze zakladky.Fakt bylo by to skvely,tady koukam kazdy se znazi z nekim seznamit a bydliste jsou taky ruzne po celem Holandsku tak at nekdo napise na forum kdy a kde a lidi co maji zajem at se pryhlasi.A nebo to je blbost?
|
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Nieuw Lid
|
Ahojky vsem..Tak ja nejsem z NL..sice z Belgie, ale nejblizsi hranicni patnik od nich je 4km vzdalen:-) Taky bych rada poznala kamaradku, ci kamarada z Cech, co se ve zdejich krajich nachazi
Ja bydlim ve vesnicce Kinrooi- provincie Limburg..
|
|
|
#68 |
|
Nieuw Lid
|
Hledam kamaradku nebo kamarada
Ahojky vsem jsem tu nova,hledam kamaradku nebo kamarada bydlim ve meste Amersfoort jiz 7mesicu s pritelem(je holandan) je mi 24let, hrozne mi chybi s nekym pokecat zajit na kafe do mesta atd... Pokud tedy mate zajem piste na hilova.n@seznam.cz
|
|
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Volwaardig Lid
|
den bosch
ahoj vsichni z okoli den bosch..myslim ,ze to jsou povetsinou holciny, co tu jsou jako aupair..pojdte udelat sraz, je nas tu zas o neco vic..muzem zajit zahazet frisbee, na sklenku, cokoli..jen zas prohodit par milych ceskych slov..piste na icq 226541539, neb na mail kuzdaska@centrum.cz , domluvime termin, misto konani dle vasich navrhu..
tesim se na reakce.. klar |
|
|
|