|
|
![]() |
||||||
|
|
Onderwerp-opties | In onderwerp zoeken | Weergave |
|
|
#21 |
|
Actief Lid
|
Uzlinko,jestli si au-pair tak jazykove kurzy ti musi platit rodina takze na cene by ti "nemusi tak zalezet"!!Ve wassenaaru jsem byla taky au-pair,ale ted jsem v Leidschendamu...tak pul hodky od tebe!!
Jiank ja jsem delala kurzy holandstiny(a jeste porad delam) v Leidenu na Volsuniversiteit Leiden a jsem maximalne spokojena...je tam i anglictina a spoustu jinych jazyku...je to jednou tydne vecer od 19-22 a da se tam v pohode ject autobusem nebo autem!! Jinak je taky ve Wassenaaru britska skola a pokud se nemylim jsou tam i anglicke kurzy tak se zkus informovat tam!!! Hodne stesti!! |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Volwaardig Lid
|
Ahoj lidicky,
Uzlinko, ja bydlim v Haagu takze jestli chces tak se nekdy muzem domluvit na kafe (caj,pivo,vino....). Ja bydlim v Holandsku 5 let (jsem vdana za Holandana). Takze az budes mit cas a chut tak se ozvi. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Nieuw Lid
|
Dik za informaci, od 30. ledna zacnu asi chodit na holanstinu pro cizince do Leidenu na Volksuniversiteit. A pak bych se od zari dala na anglictinu na konverzaci.
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Nieuw Lid
|
Ahoj Marto,
to by byla super zajit si nekam na kafco. Jak uz vis, tak bydlim ve Wassenaaru a v Haagu jsem byla zatim jen jednou. V Holandsku jsem pouze 14 dni. A asi tady budu rok. Jeste se uvidi. Kdyz tak mi muzes poslat sms nebo brnknou na tf 0633092955. Volno mivam od pondeli do patku od 10,00 do 16,00 hod. a pak nekdy o vikendu. Tento vikend bohuzel pracuju, ale ten pristi bych mela mit volny. Tak pa pa a budu se tesit. Lucka |
|
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Actief Lid
|
nemas zac...mozna ze se tam i potkame ja budu chodit od 8 unora kazdou stredu od 19-22!!Preju hodne stesti!!
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Volwaardig Lid
|
ja momentalne bydlim blizko Rotterdamu,ale budu se stehovat do mestecka blizko Breda..nasel by se nahodou nekdo tam
![]() |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Lid
|
Kolem Bredy bydli 4 Cesky... se mnou 5 Cesek. Bude Ti to stacit? Do kteryho mesta se presne stehujes?
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Nieuw Lid
|
No ja budu chodit v pondeli a ve ctvrtek na ten denni kurz. Takze se asi neuvidime.
![]() |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
Beijaard,blizko centra |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Lid
|
Tak to se asi budeme muset sejit, kdyz budeme bydlet tak blizko. Kdy se stehujes?
|
|
|
|