![]() |
|
|
#91 |
|
Lid
|
|
|
|
|
|
|
#92 |
|
Lid
|
Jsem ve Vianenu,kousek od tebe cca 15 minut autem,tak muzeme dat spicha jak se ti to bude hodit o vikendu,nebo jindy!moje tel.cislo ****** Pa Dj Amstel
![]() Laatst aangepast door pepo; 19-06-08 om 13:59. Reden: Pres PM, zde neuverejnujeme tel. cisla a e-maily |
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Lid
|
Citaat:
Ten stereotypni zivot je pro me asi na tohle a pak to je lepsi radsi nebo to vsechno prosedet u more a to az do:f050: a silvestra poradne az je z toho clovek .Zatim cau a ozvi se. |
|
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
Nieuw Lid
|
Ahoj Cesi.
Ahoj lidicky.
Ja jsem tady uz 15 let a teprve ted(pred tydnem) jsem objevila tuto stranku.Nejsem zadny PC fanatik,takze NO COMENT.Pokud Vam to nevadi,ze jsem uz.....zena,ktera neco zazila/hahaha/ .No priznam barvu bude mi za 1/2 roku 42,tak se ozvete. Ahojky.Misa |
|
|
|
|
|
#96 |
|
Nieuw Lid
|
ahojky
ahojky....tak prosimte ja bydlim v mestecku Bussum....ale sem tu asi tak ctvrty den,a vubec to tu neznam.tak se kdyztak ozvy,ahoj Luckanebo posli meil na : kukinka@seznam.cz
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Nieuw Lid
|
Ahojky
Ahoj Lucko.
Jsem rada,ze jsi se ozvala.Jenom musis mit trochu strpeni. Ja zitra odjizdim na dovolenou a vratim se 21.7.Tak jen doufam,ze do te doby na mne nezapomenes a pak se zase ozves.Tak se zatim drz a brzy naslysenou.Misa. ![]() |
|
|
|
|
|
#99 |
|
Nieuw Lid
|
Nekdo v okoli Maastricht?
|
|