![]() |
|
|
#53 |
|
Nieuw Lid
|
Ahojky :-),také přeji Vše krásné do nového roku.Vánoce byly tučné,ale krásné,to víš,maminka si mě rozmazluje :-),taky jsem to trochu přetáhl,odjíždím až v neděli,ale abych byl upřímný tak už se docela těším na Holandsko,mám to tam rád.Mimochodem odkud jsi vlastně z Čech?
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Volwaardig Lid
|
ahoj ,ja jsem Nikol.Bydlim v mestecku pobliz Emmen a chci se zeptat jestli nekdo z cechu neni pobliz.Jsem tady teprve dva mesice a chci si s nekym pokecat.Tak se mi prosim nekdo ozvete.Diky mooccc
![]() |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Nieuw Lid
|
Ahoj,
Tak ja se vracim v patek vecer do Holandska a vubec se mi nechce.Mam Cesko moc rada.Ja jsem v Holandsku skoro rok a myslim,ze je to celkem dlouha doba. A co ty?Vlastne o tobe vubec nic nevim.Co tam delas a proc jsi se rozhodl odjet zrovna do teto zeme? Nechces se treba v nedeli 20.10 sejit v Utrechtu na kafe?Vlastne ani nemusime jit na kafe,treba se projit nebo neco zajimaveho videt.Ja strasne rada poznavam nove lidi a zajimaji me i jejich nazorÿ na cizinu. Nemam moc dobry pristup na net,ale v Holandsku od patka vecer bez problemu.Mej se hezky.Vendy |
|
|
|