het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 01-11-07, 16:11   #31
Nieuw Lid

Hledam kamarada/ku z Huizenu, Blaricum, Bussum, Hilversum.

Jsem tu jako aupair tri mesice a kamaradu porad malo a malo
jestli se nachazis v Huizenu a okoli pisni na mail Dslangerova@seznam.cz diky, tesim se pa.
Sanynka3 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 01-11-07, 20:28   #32
Nieuw Lid

jcc-crystal's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Veruberu schreef:
Bericht bekijken
Cauky, hele, to se ti fakt chce si s nekym psat? A mezi holandanama sis zadny pratele nenasla? Jinak ja bydlim v Bussumu, coz je asi daleko, ale kratouckej mail ti cmrknout muzu, pokud chces :o)
ahoj jak se mas ja bydlim v almere to je kousek co zajit na kafee
jcc-crystal is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 02-11-07, 12:11   #33
Nieuw Lid

Nationaliteit:
hledám

ahoj všichni,
bydlím měsíc v Amsterdamu a docela by mi bodlo, kdybych tady našla nějaký český kamarádky. Mám tři malý děti a nejmladší synek má čerstvě zlomenou nohu, takže sedím doma a moc mě to nebaví. Tak hledám, kdo by nás rozptýlil a rozveselil.
Hanka is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 05-11-07, 10:10   #34
Nieuw Lid

Nationaliteit:
Ahoj Saro,

Moc rada bych se s tebou setkala.Ja ziju v Lelystadu a do Zwolle to nemam zase tak daleko.Je mi 28 a jsem tu 7 mesicu.Vendy
Vendula is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 05-11-07, 10:11   #35
Nieuw Lid

Nationaliteit:
[a promin,tohle bylo pro Saru.
Oud 05-11-07, 10:14   #36
Nieuw Lid

Nationaliteit:
Ahoj Saro,

Ja bydlim v Lelystadu a to neni od Zwolle zase tak daleko.Jsem tu uz sedum mesicu a neni moc lehke najit si ceske kamarady.Mne je 28.Moc rada se s tebou seznamim.Vendy
Oud 05-11-07, 14:00   #37
Nieuw Lid

Nationaliteit:
Ahoj vsichni! Nejsem na techto strankach poprve. Rada si prectu vase nazory, zkusenosti, rady...a rada bych se i zapojila, jen musim vyhrat boj s touto masinkou...treba se mi i podari neco poslat
Martina W. is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 05-11-07, 14:26   #38
Nieuw Lid

Nationaliteit:
no,huraaaaaa...zazraky se deji...vlastne se tu snazim uz od rana neco poslat... Jak uz jsem psala, nejsem tu poprve a rada si prectu, jake ma kdo zkusenosti s zivotem v nl a soucasne obdivuji ty, kteri ten krok ,,do neznama,, podnikli. Ja se timto krokem zabyvam uz 3 roky. Pritel je holandan,ale...mam 9-leteho syna,takze si delam starosti jak by to vse zvladal. Ikdyz je pravda, ze po 1 tydnu dovolene zacina pouzivat hol.slovicka, takze vlastne ten problem jsem ja. Zatim se domlouvame vsichni nemecky a rozhodujeme se, kde konecne zakotvime. CZ,NL? Zajimaji me nazory a zkusenosti cechu zijicich v nl i holandanu zijicich u nas..diky
Martina W. is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 06-11-07, 13:50   #39
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Martina W. schreef:
Bericht bekijken
no,huraaaaaa...zazraky se deji...vlastne se tu snazim uz od rana neco poslat... Jak uz jsem psala, nejsem tu poprve a rada si prectu, jake ma kdo zkusenosti s zivotem v nl a soucasne obdivuji ty, kteri ten krok ,,do neznama,, podnikli. Ja se timto krokem zabyvam uz 3 roky. Pritel je holandan,ale...mam 9-leteho syna,takze si delam starosti jak by to vse zvladal. Ikdyz je pravda, ze po 1 tydnu dovolene zacina pouzivat hol.slovicka, takze vlastne ten problem jsem ja. Zatim se domlouvame vsichni nemecky a rozhodujeme se, kde konecne zakotvime. CZ,NL? Zajimaji me nazory a zkusenosti cechu zijicich v nl i holandanu zijicich u nas..diky
No ono to tady do te sekce nepatri, tak jenom ve zkratce - myslim, ze pokud jsi Ceska, pritel Holandan a seznamili jste se v Rakousku a domlouvate se nemecky, bylo by pro Vas nejlepsi si zivot vybudovat prave v Rakousku. Budete na neutralni pude,jazykova bariera u obou dvou z Vas odpada (nikdo nebude s hledanim prace jazykove v nevyhode tak jakoby tomu bylo v NL nebo v CR) nebudete nikdo z Vas muset potlacovat (i treba nevyrcenou) vycitku "Ty jsi v rodne zemi, a ja ne" .... A Tvuj syn to bude mit porad blize k babicce a dedovi do CR z Rakouska nez z NL.... jinak hodne stesti, at uz se rozhodnes jakkoli..

Laatst aangepast door Alma; 06-11-07 om 14:42.
Alma is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 06-11-07, 16:16   #40
Nieuw Lid

Nationaliteit:
Ahoj,

Jak se mas?
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels