![]() |
|
|
#31 |
|
Nieuw Lid
|
Hledam kamarada/ku z Huizenu, Blaricum, Bussum, Hilversum.
Jsem tu jako aupair tri mesice a kamaradu porad malo a malo
jestli se nachazis v Huizenu a okoli pisni na mail Dslangerova@seznam.cz diky, tesim se pa. |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Nieuw Lid
|
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Nieuw Lid
|
hledám
ahoj všichni,
bydlím měsíc v Amsterdamu a docela by mi bodlo, kdybych tady našla nějaký český kamarádky. Mám tři malý děti a nejmladší synek má čerstvě zlomenou nohu, takže sedím doma a moc mě to nebaví. Tak hledám, kdo by nás rozptýlil a rozveselil. |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Nieuw Lid
|
Ahoj vsichni! Nejsem na techto strankach poprve. Rada si prectu vase nazory, zkusenosti, rady...a rada bych se i zapojila, jen musim vyhrat boj s touto masinkou...treba se mi i podari neco poslat |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Nieuw Lid
|
no,huraaaaaa...zazraky se deji...vlastne se tu snazim uz od rana neco poslat... Jak uz jsem psala, nejsem tu poprve a rada si prectu, jake ma kdo zkusenosti s zivotem v nl a soucasne obdivuji ty, kteri ten krok ,,do neznama,, podnikli. Ja se timto krokem zabyvam uz 3 roky. Pritel je holandan,ale...mam 9-leteho syna,takze si delam starosti jak by to vse zvladal. Ikdyz je pravda, ze po 1 tydnu dovolene zacina pouzivat hol.slovicka, takze vlastne ten problem jsem ja. Zatim se domlouvame vsichni nemecky a rozhodujeme se, kde konecne zakotvime. CZ,NL? Zajimaji me nazory a zkusenosti cechu zijicich v nl i holandanu zijicich u nas..diky
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat: