![]() |
|
|
#11 |
|
Nieuw Lid
|
Ahoj, nenajde se tu nekdo kdo bydli v okoli Hilversum nebo primo tam? Za 14dni bych tam mela dojet a rada bych se tam s nekym seznamila..
JanaMuj email: giovannna@seznam.cz |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Nieuw Lid
|
rotterdam carneval
dneska zacina v rotterdamu carneval chysta se sem nekdo?
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Covece, tam jsem byla uz vloni, a tech LIDI co se prislo podivat, a tech papirku po ulicich, malem neslo projit centrem mesta...uplne mi to staci tak nejmene na dva roky dopredu..
Takze letos radsi ne.... Ale byla to pekna podivana, to zase jo... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Nieuw Lid
|
aha skoda no zase sam jako loni
ja jsem objevil dobrou terasu kde jsem mohl v klidu pozorovat ten pruvod.no lidi tam je az moc to mas pravdu prejit pres ulici znamena najit metro a projit podchodem![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Nieuw Lid
|
Ahojky, nedavno jsem se zaregistrovala tady na forum. Jsou tu nejaky lidicky z Leeuwardenu ci blizkeho okoli? Ja jsem primo v Leeuwardenu, muj pritel je Holandan a krom neho tu vice mene nikoho neznam, budu rada, kdyz se nekdo ozve
. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Volwaardig Lid
|
Hilversum je hned vedle mensiho mesta Bussum a tam urcite najdes spoustu ceskych holek.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Nieuw Lid
|
Ahoj `Saro,
Jmenuji se Radka,jsem v Holandsku 2 roky,bydlim v Groningenu coz neni dalka od Zwolle ,a rada bych se seznamila ,zasla na kafco,nebo jen tak na vylet.Pokud budes chtit si popovidat tak se budu tesit.asi jako vsem cechum tady mi chybi ta nase materstina.muj email je Radus77@seznam.cz budu se tesit R. |
|
|
|