![]() |
|
|
#131 |
|
Nieuw Lid
|
Ahojky...dnes jsme byli s pritelem na nakupech v Amersfoortu...skoda, ze jsme si tveho vzkazu nevsimli drive...snad to vyjde priste..urcite bysme mohli pokecat..Lucka
|
|
|
|
|
|
#132 |
|
Nieuw Lid
|
ahoj, jsou tu ted minimalne dva a bydli v jednom bytu v den Haagu! ![]() kdyztak napis a dame pivko nebo tak neco.. zbyněk+jiří
|
|
|
|
#133 | |
|
Nieuw Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
Nieuw Lid
|
mesic v Holandsku..
Ahoj,jsem v Holansku teprve mesic a pracuju v Egmondu,tak jestli chcete napiste nekdo prosiim budu rada,muzem zajit treba na pivko
asi se tu unudim..![]() Laatst aangepast door Jancca; 30-10-08 om 21:31. |
|
|
|
|
|
#135 |
|
Nieuw Lid
|
hmm pivko by nebylo spatny
![]() |
|
|
|
|
|
#136 |
|
Nieuw Lid
|
|
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Nieuw Lid
|
Citaat:
Laatst aangepast door pepo; 31-10-08 om 17:03. Reden: Prosim, neuverejnujte zde sve mailove adresy a tel. cisla, kontakt pres PM. |
|
|
|
|
|
|
#138 |
|
Nieuw Lid
|
Ahojda, prave sem se pristehoval do Delftu ze Statu. Je to tu super. jeste najit kamarady na pokec v cestine a treba kafco nebo pifko
. Dejte vedet lidicky. Honza *****@hotmail.comLaatst aangepast door pepo; 02-11-08 om 17:25. Reden: viz predchozi prispevek! |
|
|
|
|
|
#139 |
|
Nieuw Lid
|
přítelkyně by tu nebyla?
ahojky, hledám přítelkyni, která by mi pomohla se učit anglicky (nejlépe aby mluvila hodně dobře). Budeme se učit spolu?
Hello, a girlfriend who teach me ENGLISH is wanted |
|
|
|
|
|
#140 |
|
Nieuw Lid
|
Hledam kamaradku
Ahoj ! Jmenuju se Jana je mi 33 let a ziju uz sest let v Haarlem , mam dvanactiletou dceru a Holandskeho partnera , momentalne nepracuju , hledam kamaradku , nebo kamarada ; ceske , mozna slovenske narodnosti ; na kavu , na kolo , do fitka na nakupy , proste mi tu nekdo chybi ; zpriznena ceska dusicka
Ozves se mi ? Pa p.s .zaroven ti muzu pohlidat dite , pejska , kocicku ... no neco vymyslime z. pratelska vypomoc ![]() |
|
|
|