Registreren
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Vakantiehuizen
Agenda Ledenlijst FAQ Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Terug   het Tsjechisch Forum - Česká místnost - Práce a život v Nizozemí
Rozvod

Rozvod

Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken Weergave
Oud 04-12-06, 11:01   #31
anavi
Actief Lid

anavi's avatar

Nationaliteit:
Ja ti tu klidne budu konkurovat v neneoblibenecnosti
anavi is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 04-12-06, 12:01   #32
barbie
VIP Lid

barbie's avatar

Ted si mi to dala.
No jo, clovek neni oblibenej, kdyz si dovoli rict pravdu.... jako napr. Mistr Jan Hus. Jeste ze me tu nemuzou upalit.
barbie is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 04-12-06, 14:05   #33
anavi
Actief Lid

anavi's avatar

Nationaliteit:
me nemuzou uz ani vyhostit :-D
anavi is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 04-12-06, 15:57   #34
Kaca
Volwaardig Lid

Kaca's avatar

Nationaliteit:
Jasne natluceno dostanes i tady,ale spis jde u Veroniky o to,ze veri ze je to ten pravej i pres problemy co maji.Ktery vztah problemy nema?To by snad ani nebyl vztah a jeste ke vsemu smiseny manzelstvi.Vyvstanou problemy ktery by jsi s Cechem nemela,ale zase poznas veci,ktery by jis s nejakym klukem od vedle taky nepoznala.Ja jsem tu rozhodne jen proto,abych dala nasemu zvtahu sanci.Bylo to dlouho na dalku a kazdy mi to jiste potvrdi,ze to nikdy nefunguje.Rozhodne ne do Holandska za lepsim.To bych si vybrala jinou zemi.neni to prochazka ruzovym sadem,ale treba s ex v Cechach jsem resila jiny veci,mnohem zavaznejsi a u neho jsem si nemohla rict,tak to je ten pravy.Tady si nekdy rikam,PRYC!!ale zase jsou chvile kdy si rikam,jasne s tim chci jednou prcka vdat se za neho. Urcite kazda holka jde do vztahu s nejakyma iluzema a ocekavanim.Kdyby ne ,tak proc to vlastne delat.Fakt je mi te Barbie lito,ze mas tak spatny zkusenosti a jsi tak zahorkla.Chlapi jsou takovy,ale skoro ve vetsine pripadu to maji svedomi jejich maminky.Tak se holky zamyslete,jak treba vychovavate(budete jednou)svoje syny.Treba zadelavate nejaky budouci snase na jeste vetsi problemy.
Kaca is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 04-12-06, 17:26   #35
barbie
VIP Lid

barbie's avatar

Citaat:
Kaca schreef:
Fakt je mi te Barbie lito,ze mas tak spatny zkusenosti a jsi tak zahorkla.Chlapi jsou takovy,ale skoro ve vetsine pripadu to maji svedomi jejich maminky.Tak se holky zamyslete,jak treba vychovavate(budete jednou)svoje syny.Treba zadelavate nejaky budouci snase na jeste vetsi problemy.
Prosim te, neber ty moje hlasky tady tak vazne! Vzdycky jsem byla rebel, mam rada napeti a nejakou tu konfrontaci.... jinak by tady chcip pes. Litovat me rozhodne nemusis.... lepsi stastne rozvedena nez blbe vdana, haha. Zahorkla rozhodne nejsem, chlapi jsou fajn, ale jen pro pobaveni.... uz jsem vyrostla z toho, abych jim delala maminku nebo abych resila problemy, ktery jinak vubec nemam.
Ono zezacatku je vsechno moc krasny a romanticky....
Oud 04-12-06, 19:27   #36
adam.zach
Volwaardig Lid

adam.zach's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
barbie schreef:
. . . Proc jsou to porad jen zensky, ktery se snazi neco pro vztah udelat? Chlapum je vsechno jedno . . .
Rekl bych, ze to vidis trochu cernobile. Mas asi kamaradky, ktere te v tom pohledu utvrzujou, zatimco jejich muzsky si zas obcas nekde mezi sebou postezujou, co vsechno museji snaset, aby to doma klapalo .
adam.zach is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 04-12-06, 20:18   #37
B0791
Actief Lid

Nationaliteit:
Hey barbie, jsi urco zkusena zenska, ale nebud tak negativisticka ju? Proc se nedivas na svet trochu vic pozitivne. Chapu, ze mas spatnou zkusenost, ale zivot jde dal a je lepsi divat se dopredu. Jasne nebyt stale tak stejne naivni, poucit se z chyb, ale take nezahorknout. To je to nejdulezitejsi. Alespon ja si to myslim, protoze tim ublizujes jen sama sobe! Jasne, ze stat se muze vsechno, ale je lepe divat se na svet z te lepsi stranky. A resit problem az prijde, ne se na nej pripravovat pro jistotu dopredu, tim si ho jen privolavas...
B0791 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 04-12-06, 20:51   #38
barbie
VIP Lid

barbie's avatar

Prosim te, precetla sis vubec, co jsem napsala v predchozi zprave?
Ja fakt nemam zadnej problem..... ten ma tady Veronika a ja jsem napsala jen svuj nazor.
Tak radsi reste ji.
Cau
Oud 04-12-06, 20:52   #39
veronika
Actief Lid

Nationaliteit:
ja jsem z casti mozna jako Barbie,protoze ja jsem taky takova,ze se pripravuji uz na problem ktery vlastne jeste ani neni.I mam matka mi rikala,ze zacatky ve vztahu ci manzelstvi jsou tezke a pokud si budu pripoustet vsechny malichernosti,tak me z toho picne.Mama je vlastne tez takovy pristehovalec ze slovenska do CR a pripravovala me pred svatbou na obcasnou samotu a stesk,protoze to zazila na vlastni kuzi.Vzdycky mi rika,pokud na tebe chlap nevztahne ruku a nechlasta,tak se snad vse da vyresit.Ten muj ji zatim nevztah ani necitim ze by se to konalo ale jak jsem jiz psala,skoro zadna zodpovednost.Ale musim pomluvit jeho matku,jelikoz ta cely zivot nepracovala,vsichni se kolen ni tocili az se s tchanem rozvedli(nastesti).Takze v matce to bude spise,ze se naopak vubec nestarala.
veronika is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 04-12-06, 20:54   #40
veronika
Actief Lid

Nationaliteit:
Jo a v ten cas(kdy jsem byla citove vyprahla z predchoziho vztahu)prijel fakt v pravy cas a na bilem koni.Prijel me vysvobodit ze zakleti od byvaleho.Hahaha.
veronika is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken
In onderwerp zoeken:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Nederlands Cesky English Deutch

© 2007 Tsjechie.net - Forum: vbulletin- Weather: In-pocasi.eu - Stats: Opentracker.net - SEO by vBSEO 3.0.0 - RSS Feed