|
|
#21 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
takze se nehadejme a opravdu jak rekla kaca se prvne zamyslete nad sebou... ale kazdy ma pravo rict co si mysli.... Barbie: a proc tu zijes a nevratis se do cech,kdyz tu ty lidi nemas rada??
|
|
|
|
#22 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#23 | ||
|
VIP Lid
|
Citaat:
Nebo si myslis, ze vsichni ti cizinci jsou tu proto, jak je to tu "krasny" a jak jsou tu vsichni "mili"? Citaat:
![]() Rozhodne jim nepolezu do zadku, abych se jim zalibila. ![]() |
||
|
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Actief Lid
|
Jejej,koukam,ze jste se rozproudili.Mate tu vetsina pravdu.Vzpomela jsem si o vikendu na muj predesli zivot,predesle vztahy.Nevim cim to bylo,ale vzdy jsem si nasla nejakeho ochlastu,nebo nekoho kdo mi zaprel ze je zenaty atd....Mela jsem velikou smulu na chlapi az kdyz prisel tento princ z hollandska,sranda ze?Samozrejme jsem mu neverila ani slovo.Ze me miluje po tydnu?Po mych vecnych sklamani jsem si ho proverovala a vlastne ani nebrala moc vazne.Protoze seznamit se na diskotece,jsem brala zase jako ulet.Ale tak se to nejak vybarvilo na manzelstvi.To, ze jsem vdana jsem si zacala uvedomovat az po mesici.Premyslela jsem,proc si vlstne stezuji.Asi je to proto,ze jsem v predeslych vztazich mela jine problemy,jak odnaucit chlapa chlastat a takove ne moc zavazne problemy.A nyni se vse zmenilo a prisli,normalni problemy,ktere se resi kazdy den skoro v kazde rodine.A ja asi nemuzu takove to problemy zvladnout,jelikoz jsem resila predtim prkotiny.A to hlavni,rodina je pryc.Neni tu nikdo ke komu bych prisla a pobrecela si.A zase jsem si vzpomela jake mam vlastne stesti,kdyz srovnam ze ja resim normalni kazdodenni problemy a ma kamaradka musela resit v CR minuly mesic modro pod okem od sveho ozraleho pritele(otce jejich maleho).No hnus.To tema co jsem nahodila rozvod,bylo uz opravdu ze zoufalstvi.Ale musim si udelat nejdriv v hlave poradek a pak to snad pujde vsechno hladce.Tak drzim palce vsem,kde si tez vyskytnou nekae problemy.At je to s cim koliv.
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Actief Lid
|
Veroniko jednoduchy to mit nebudes. Podle statistiky konci tretina manzelstvi rozvodem. To by jeste slo. Smisenych manzelstvi dvou narodnosti to vydrzi maximalne ctvrtina. Takze pokud se nerozvedes, budes spis bila vrana. To ale asi neni to co jsi chtela slyset.
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Lid
|
Veroniko,moc hezky jsi to napsala,jde videt,ze ses pripravila bojovat.Drzim ti pesticky,zivot neni jen o tom dobrem,ale i o tom zlem.V kazdem vztahu jsou mracky,bez nich by to byla hodne velka idylka.Znas to,ze neco spatneho je k necemu dobre!!!Po svatcich te cekam,nezapomen.
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
VIP Lid
|
Veroniko, docela si me rozesmala s tim princem.... a mel taky bilyho kone?
Jinak k tomu udrzovani vztahu a reseni manzelskych problemu. Proc jsou to porad jen zensky, ktery se snazi neco pro vztah udelat? Chlapum je vsechno jedno.... kdyz pohrozis rozvodem, naslibuje ti hory doly a za chvili je to zase stejny. A modry oko muzes resit i tady....nebo si myslis, ze Holandaci zenskou neprasti? Azylaky pro zensky jsou tady preplneny, takze si nedelej iluze! ![]() |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
VIP Lid
|
Citaat:
![]() |
|