Registreren
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Vakantiehuizen
Agenda Ledenlijst FAQ Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Terug   het Tsjechisch Forum - Česká místnost - Práce a život v Nizozemí
Rozvod

Rozvod

Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken Weergave
Oud 03-12-06, 19:25   #21
Actief Lid

janicka36's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
barbie schreef:
Chlapi... to je kapitola sama pro sebe. Ale ja tim nemyslela jenom chlapy.
no ja nevim,ale takovou konverzaci uz jsme tu meli davno ... a kazdy ma jiny nazor...
takze se nehadejme a opravdu jak rekla kaca se prvne zamyslete nad sebou...

ale kazdy ma pravo rict co si mysli....

Barbie: a proc tu zijes a nevratis se do cech,kdyz tu ty lidi nemas rada??
Oud 03-12-06, 19:42   #22
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
barbie schreef:
Hlavne ze oni nezobecnujou... hazi nas vsechny z vychodni Evropy do jednoho pytle.
A vis, co ja nesnasim? To jejich pokrytectvi a nadrazenost.

Jsou tu mozna i normalni lidi.... ale ja jeste nikoho takovyho nepotkala.
Ohledne toho terminu "vychodni Evropa" : nevim , co tady vsichni Holandani s tim maji, ze rikaji Cesku vychodni Evropa, ale je to tak, ze az jako jedina - tady za celej muj pobyt zde - az moje francouzska kamaradka mluvila o Cesku jako o Evrope STREDNI. Me osobne termin na mou osobu - "vychodoevropanka" nevadi, protoze ja se nijak nestydim za to byt hozena do jednoho pytle mezi staty byvale Jugosky, Ukrajince nebo treba Rumuny. Nekomu to zni divne, ale je to tak, ja se totiz docela zajimam treba o Balkan, muj sen je procestovat Bosnu a Hercegovinu, Makedonii a Srbsko a zakoncit to treba vegacem u more v Cerne Hore. Byla jsem v Rumunsku a bylo tam podle me krasne.Srby, Ukrajince, Madary apod. neshledavam jako divne nebo treba nebezpecne, byli jsme holt vsichni nasilim drzeni v komunismu,( kdyz o tom bych se taky nerada rozepisovala, protoze komunismus u nas skoncil, kdyz mi bylo devet a vim o nem kulovy) a "druha strana Evropy", ktera mela to stesti a meli kapitalismus nas podle toho kolikrat soudi negativne a my pritom za nic nemuzem. Ale mezi inteligentnimi lidmi se s tim nazorem nesetkate a pripadne narazky od blbcu me vubec netankujou....
Alma is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 03-12-06, 20:11   #23
VIP Lid

barbie's avatar

Citaat:
janicka36 schreef:
Barbie: a proc tu zijes a nevratis se do cech,kdyz tu ty lidi nemas rada??
A proc tu asi vsichni/vsechny jsme? Ze by se v Cesku nenasel kluk nebo chlap, kterej by za neco stal? Nebo nas prece jen laka predstava lepsiho byti? Ja aspon nejsem pokrytec a klidne to priznam: mam se tu lip nez bych se mela v Cesku.
Nebo si myslis, ze vsichni ti cizinci jsou tu proto, jak je to tu "krasny" a jak jsou tu vsichni "mili"?

Citaat:
Kaca schreef:
A jestli opravdu narazis porad na spatny lidi,tak je mi to lito,ale mozna bys ses mela zamyslet nejdriv nad svym pristupem,mozna i tam muze byt trosinku problem.A neber to jako urazku,tak to rozhodne nemyslim.
Male nedorozumeni.... ja narazim jen na "blbce" Holandany, s jinejma lidma problem nemam. Takze ten problem asi nebude ve mne.
Rozhodne jim nepolezu do zadku, abych se jim zalibila.
barbie is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 03-12-06, 20:44   #24
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
barbie schreef:
A proc tu asi vsichni/vsechny jsme? Ze by se v Cesku nenasel kluk nebo chlap, kterej by za neco stal? Nebo nas prece jen laka predstava lepsiho byti? Ja aspon nejsem pokrytec a klidne to priznam: mam se tu lip nez bych se mela v Cesku.
Nebo si myslis, ze vsichni ti cizinci jsou tu proto, jak je to tu "krasny" a jak jsou tu vsichni "mili"?
A taky tu zijes, protoze mas rodinu, ktera je tady zvykla, je to tak? Deti tu vyrostly, blbe by se jim menilo prostredi, nez se opravdu samy rozhodnou, kde zit...
Alma is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 03-12-06, 21:45   #25
VIP Lid

barbie's avatar

No jasne.... je toho vic.
Oud 04-12-06, 08:24   #26
Actief Lid

Nationaliteit:
Jejej,koukam,ze jste se rozproudili.Mate tu vetsina pravdu.Vzpomela jsem si o vikendu na muj predesli zivot,predesle vztahy.Nevim cim to bylo,ale vzdy jsem si nasla nejakeho ochlastu,nebo nekoho kdo mi zaprel ze je zenaty atd....Mela jsem velikou smulu na chlapi az kdyz prisel tento princ z hollandska,sranda ze?Samozrejme jsem mu neverila ani slovo.Ze me miluje po tydnu?Po mych vecnych sklamani jsem si ho proverovala a vlastne ani nebrala moc vazne.Protoze seznamit se na diskotece,jsem brala zase jako ulet.Ale tak se to nejak vybarvilo na manzelstvi.To, ze jsem vdana jsem si zacala uvedomovat az po mesici.Premyslela jsem,proc si vlstne stezuji.Asi je to proto,ze jsem v predeslych vztazich mela jine problemy,jak odnaucit chlapa chlastat a takove ne moc zavazne problemy.A nyni se vse zmenilo a prisli,normalni problemy,ktere se resi kazdy den skoro v kazde rodine.A ja asi nemuzu takove to problemy zvladnout,jelikoz jsem resila predtim prkotiny.A to hlavni,rodina je pryc.Neni tu nikdo ke komu bych prisla a pobrecela si.A zase jsem si vzpomela jake mam vlastne stesti,kdyz srovnam ze ja resim normalni kazdodenni problemy a ma kamaradka musela resit v CR minuly mesic modro pod okem od sveho ozraleho pritele(otce jejich maleho).No hnus.To tema co jsem nahodila rozvod,bylo uz opravdu ze zoufalstvi.Ale musim si udelat nejdriv v hlave poradek a pak to snad pujde vsechno hladce.Tak drzim palce vsem,kde si tez vyskytnou nekae problemy.At je to s cim koliv.
veronika is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 04-12-06, 08:41   #27
Actief Lid

anavi's avatar

Nationaliteit:
Veroniko jednoduchy to mit nebudes. Podle statistiky konci tretina manzelstvi rozvodem. To by jeste slo. Smisenych manzelstvi dvou narodnosti to vydrzi maximalne ctvrtina. Takze pokud se nerozvedes, budes spis bila vrana. To ale asi neni to co jsi chtela slyset.
anavi is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 04-12-06, 08:52   #28
Lid

Ankeja's avatar

Nationaliteit:
Veroniko,moc hezky jsi to napsala,jde videt,ze ses pripravila bojovat.Drzim ti pesticky,zivot neni jen o tom dobrem,ale i o tom zlem.V kazdem vztahu jsou mracky,bez nich by to byla hodne velka idylka.Znas to,ze neco spatneho je k necemu dobre!!!Po svatcich te cekam,nezapomen.
Ankeja is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 04-12-06, 10:17   #29
VIP Lid

barbie's avatar

Veroniko, docela si me rozesmala s tim princem.... a mel taky bilyho kone?

Jinak k tomu udrzovani vztahu a reseni manzelskych problemu. Proc jsou to porad jen zensky, ktery se snazi neco pro vztah udelat? Chlapum je vsechno jedno.... kdyz pohrozis rozvodem, naslibuje ti hory doly a za chvili je to zase stejny.
A modry oko muzes resit i tady....nebo si myslis, ze Holandaci zenskou neprasti? Azylaky pro zensky jsou tady preplneny, takze si nedelej iluze!
Oud 04-12-06, 10:19   #30
VIP Lid

barbie's avatar

Citaat:
anavi schreef:
Veroniko jednoduchy to mit nebudes. Podle statistiky konci tretina manzelstvi rozvodem. To by jeste slo. Smisenych manzelstvi dvou narodnosti to vydrzi maximalne ctvrtina. Takze pokud se nerozvedes, budes spis bila vrana. To ale asi neni to co jsi chtela slyset.
To od tebe ale neni hezky, ze tady holkam beres iluze. Vzdyt nektery se teprve budou vdavat. Ale jim se to samozrejme nestane....
Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken
In onderwerp zoeken:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Forumnavigatie

Nederlands Cesky English Deutch

© 2007 Tsjechie.net - Forum: vbulletin- Weather: In-pocasi.eu - Stats: Opentracker.net - SEO by vBSEO 3.2.0 - RSS Feed