|
|
#11 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
VIP Lid
|
Citaat:
, ja se se nima moc nestykam a mam svatej klid. Mam tady hlavne znamy jinejch narodnosti. |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
VIP Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Volwaardig Lid
|
Veroniko, hodne sily k tomu, abys udelala spravne rozhodnuti. Nevim, jak to tady chodi s rozvody. Ale podle me to neni tak jednoduche, jak pise Barbie. Sestra meho manzela se rozvadela minuly rok a aby to usnadnili nechali si u notare jejich manzelstvi "prepsat" na smlouvu o samenwonen. Potom si nechali tuhle smlouvu zrusit a byli oba volni. Nejlepsi prece jenom bude kdyz se budes informovat u odborniku.
Barbie, chapu, ze mas asi negativni zkusenosti s Holandany. Nicmene me Tvoje poznamka o debilech sokovala. Holandani maji o takovyhlech nazorech jedno rceni: Ze srdce nesnasim dve veci: zobecnovani a cizince. |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
A tusim, ze mi to bude trvat hodne dlouho, nez se tady opravdu zabydlim. Nejlepsi na porouchane nervy je - teda podle me - dobra relaxace nebo nejaky fajn vylet. My pojedem pristi tyden do Spa v Belgii, pry tam jsou teple bazeny, neco jako maji na Slovensku, uz se tesim na vytrzeni z ruchu velkomesta!! Nebo staci treba i hoodne horka vana (to ja mam bohuzel smulu, pac mame jenom sprchovej kout ) a taky dobry vonavy cajik....nebo tak neco. Proste si to trosinku zprijemnit ten zivot, kdyz se treba vyskytne nejaky ten problem... |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
a v kazde ze mi se nejakej ten ´debil´najde... me zas nesedi cesi...zalezi na cloveku... Chlap je chlap a obzvlast,kdyz ho z domova (maminka)nic nenauci je to des..:snik:
|
|
|
|
#19 | ||
|
VIP Lid
|
Citaat:
A vis, co ja nesnasim? To jejich pokrytectvi a nadrazenost. Jsou tu mozna i normalni lidi.... ale ja jeste nikoho takovyho nepotkala. Citaat:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#20 |
|
Volwaardig Lid
|
Ja si myslim ze vsude jsou chlapy stejne,Cechy,Amerika,Holadsko,Cina.Mam na mysli ze vsude jsou parchanti a fajn chlapici.A na hajzla muzes narazit v Cechach u sousedu a v cizine muzes mit kliku a najit toho praviho.A s tema holandanama vseobecne-jsou jiny,ale to je zase na jednu stranu fajn,vzdyt by to bylo nudny kdyby vsude byli lidi stejny.A kdyz jsi se rozhodla tu zit tak je budes muset nejak respektovat.Me obcas taky pekne lezou na mozek,ale nemyslim si ze to delaji naschval.Jsou proste takovy a ja tu znam uz spousty strasne fajn lidicek,co se mi ze srdce snazi pomoc.Nekdy s nima treba neni takova sranda,jako by byla s kamosema v Cechach,ale to uz je udel.A jestli opravdu narazis porad na spatny lidi,tak je mi to lito,ale mozna bys ses mela zamyslet nejdriv nad svym pristupem,mozna i tam muze byt trosinku problem.A neber to jako urazku,tak to rozhodne nemyslim.
|
|
|
|